in ,

Disenchantment 3. Sezon Bölümleri Netflix’te Yayında

Disenchantment 3. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Prenses Bean ve arkadaşlarının maceraları devam ediyor.

Disenchantment 3. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yetişkinlere yönelik hazırladığı çizgi diziler arasında popüler olanlardan Disenchantment 3. sezon bölümleri ile yayında. Sevilen dizi 10 bölümlük yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıkıyor.

The Simpsons ve Futurama gibi, yetişkinlere yönelik çizgi film kavramının yaratıcılarından sayılabilecek olan Matt Groening ve Josh Weinstein ikilisinin hazırladığı yapım ilk olarak 2018’de ekranlara gelmeye başladı.

Kısa sürede Netflix’in başarılı işleri arasında yer alan dizinin 2. sezonu geçen yıl eylül ayında yayınlanmıştı. Dizinin geleceği de emin ellerde. 4. sezon hazırlıkları da devam ediyor. Yapımın ilk etapta toplamda 40 bölümden oluşması bekleniyor. Yeni bölümlerin anlaşması ise 2018 yılında yapılmıştı.

- Reklam -

Disenchantment 3. Sezon Netflix’te İzleyici ile Buluşuyor

15 Ocak 2021 itibarıyla 3. sezon bölümleri yayınlanan Disenchantment dizisi, maceraya 2. sezonda bıraktığı yerden geri dönüyor. İzleyiciyi yeniden Steamland’a davet eden yapım, aynı zamanda yeni karakterlere de merhaba diyor.

Disenchantment 3. Sezon Netflix

2. sezon bölümleriyle ilk sezonun gölgesinde kaldığı yönündeki eleştirilerin odağında olan Disenchantment, yeni sezonuyla hikâyeyi toparlayabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Prenses Bean (Abbi Jacobson), Elfo’nun (Nat Faxton) ve Luci (Eric André)’nin maceralarını konu alan yapımda yer alan oyuncular şu şekilde: Abbi Jacobson, Eric Andre, Nat Faxon, John DiMiaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding ve Lucy Montgomery.

- Reklam -

Dizinin IMDb’deki güncel puanı 7,2 olarak karşımıza çıkıyor. Yapımın bölüm süreleri ise ortalama 30 dakika.

Odağına parçalanmak üzere olan bir Orta Çağ krallığında prenses olmanın zorluklarını yaşayan Prenses Bean’i alan Disenchantment serisi, her ne kadar Fox’un meşhur çizgi dizileri kadar ses getirememiş olsa da Netflix’te kendisine hatırı sayılır bir yer edinmiş durumda.

Disenchantment 3. Sezon Netflix

Platform da bu türdeki içeriklerinin sayısını artırmayı hedefliyor. BoJack Horseman, Big Mouth, The Midnight Gospel ve Paradise PD bu yapımlardan sadece bazıları. Kanal aynı zamanda hazırladığı orijinal animelerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Peki siz bu çizgi diziyi takip ediyor musunuz? Disenchantment 3. Sezon bölümlerini nasıl buldunuz? Yeni sezona dair yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Çok güzel ama doyurmuyor… 10 bölüm yetmiyor açıkcası…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı

Zaman Çarkı’nın 31. Yıl Dönümü Diziden Konsept Karelerle Kutlandı

Ölü Dillerin Efendisi Veysel Donbaz

Ölü Dillerin Efendisi Veysel Donbaz ile Tanışma Zamanı