in

Doom Patrol, HBO Max’te Yayınlanacak

DC Comics’in kendi dizi platformunda yayınlanan Doom Patrol, yeni sezonuyla 2020’de yayın hayatına başlayacak HBO Max’te de yer alacak.

doom patrol dizi
- Reklam -
- Reklam -

Oldukça olumlu yorumlarla sevilen bir dizi haline gelen Doom Patrol’un 2. sezonu geçtiğimiz aylarda onay almıştı. Doom Patrol, aslında sadece DC Comics’in kendi çevrimiçi dizi platformu DC Universe’te yayınlanıyordu. Yapımcı firma yeni sezonda WarnerMedia ile anlaşarak, Doom Patrol’u 2020’de yayın hayatına başlaması beklenen HBO Max platformunda da yayınlama kararı aldı.

Yarı destek ekibi, yarı süper kahraman gençlerden oluşan ekip, kendilerini pek de umursamayan bir dünya için savaşıyor. Doom Patrol yeni sezonda, tıpkı kendileri gibi genç süper kahramanlardan oluşan bambaşka bir ekiple, Titans’la sık sık iş birliği yapacak. Bir önceki sezonda Cyborg, DP’ye reddedemeyecekleri bir görev teklifiyle gelmişti. Ardından üzerine basa basa bu görevi kabul ettiklerinde hayatlarının asla aynı kalmayacağını belirtmişti. Yeni sezon ise bu görevden türeyerek devam ediyor olacak.

Yeni Sezonun 2020’de Çıkması Bekleniyor

Doom Patrol kadrosunda Joivan Wade-Victor Stone/Cyborg olarak, Brendan Fraser-Robotman olarak, Matt Bomer-Negative Man olarak, Timothy Dalton-Niles Caulder/The Chief olarak, April Bowlby-Elasti Woman olarak, Diane Guerrero -Crazy Jane olarak ve Alan Tudyk-Mr. Nobody olarak yer alıyor. Dizinin senaristliğini Supernatural dizisinde de aynı görevde bulunmuş olan Jeremy Carver yaparken, yapımcılığını Greg Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver ve Sarah Schechte üstleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

Berlanti, All American, Arrow, Black Lightning, DC’s Legends of Tomorrow, The Flash, Riverdale, Supergirl, Blindspot, God Friended Me, The Red Line, The Chilling Adventures of Sabrina, You ve Titans gibi muhteşem derecede sevilen ve birçoğu çizgi roman uyarlaması olan dizilerin de yönetmeni olduğundan dolayı dizilerin ustası olarak adlandırılıyor. Hayranlar ise Doom Patrol’un geleceğinden oldukça umutlular.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Pattinson batman

Robert Pattinson, Batman’e Çizgi Romanlarla Hazırlanıyor

Antarktika Buz

Geçmiş Buzul Çağlarının Araştırılması Sürüyor