in

Elite 4. Sezon Onayı Netflix’ten Geldi

Elite 4. sezon için şimdiden hazır olun! Netflix’in sevilen İspanyol yapımı gençlik dizisi yeni sezon onayını resmi olarak aldı.

Elite 4. sezon onay netflix
- Reklam -
- Reklam -

Elite 4. sezon onayını resmi olarak aldı. Son günlerin en çok tartışılan Netflix dizisi, en az bir sezon daha hayranlarının karşısında olacak.

Netflix, Elite’ın 3. sezonunun yayınlanmasından iki ay sonra 4. sezon onayını verdi. Aslında çok daha öncesinden ilk üç sezonuyla geniş kitlelere ulaşan yapımın 4. ve 5. sezon için onay aldığı ve en az iki sezon daha devam edeceği söyleniyordu. Ancak şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmemişti. Nihayet Variety’nin yaptığı habere göre bu durum kesinleşti. Ayrıca Miguel Bernardeau ve Claudia Salas da dahil olmak üzere oyuncu kadrosu, karantinadaki evlerinden bir video aracılığıyla 4. sezon sürprizini paylaştılar.

Yayınlanan videoda oyunların yeni sezon senaryolarını aldıkları ve okumaya başladıkları görülüyor. Başrollerden Bernardeau, 4. sezon senaryosunun oldukça iyi gözüktüğünü söylüyor. Aron Piper de oldukça yoğun bir sezonun hayranları beklediğini ifade ediyor. Duyruu videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Elite 4. Sezon Yayın Tarihi Belli mi?

Netflix İspanyol ikinci orijinal yapımı olan Elite, işçi sınıfından gelen üç gencin, seçkin ve varlıklı öğrencilerin olduğu Las Encinas lisesine kaydolmasıyla başlıyor. Elit öğrencilerle yeni gelen işçi sınıfı öğrenciler arasında yaşanan çatışmalara bir de cinayetin eklenmesiyle Elite dizisi üç sezon boyunca hayranların heyecanla takip ettiği bir yapım olmayı başardı.

İspanyol senaristler Carlos Montero ve Darío Madrona’nın yazdığı dizide yukarıda saydığımız isimlerle birlikte Georgina Amoros, Itzan Escamilla ve Omar Ayuso gibi oyuncular yer alıyor.

Elite 4. Sezon Netflix

- Reklam -

En çok merak edilen sorulardan biri de Elite 4. sezon ne zaman gelecek? Bu sorunun cevabı şu an için ne yazık ki belli değil. Özellikle Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm prodüksiyonların iptal edilmesinin ve ne zaman başlayacağıyla ilgili mevcut belirsizlik de göz önüne alındığında, 4. sezon için zaman vermek oldukça güçleşiyor.

Geçenlerde yayınlanan yeni bir video sonrası dizide bulunan birçok karakterin ayrıldığı kesinleşmişti. Bu durum ise hayranlar arasında büyük tepkiye neden olmuştu.

Dizinin bir sezon daha kesin olarak devam edecek olmasını sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Özellikle sevilen bazı karakterlerin diziden ayrılmasıyla birlikte sizce eskisi kadar tutar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum sayfasından paylaşabilirsiniz.


* Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi Amazon Prime Dizisi Oluyor

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman - İnanç Köse | Yazarının Kaleminden

Hepimizin Tanıdığı O Süper Kahraman – İnan Köse | Yazarının Kaleminden

Jean Baudrillard Simülakrlar ve Simülasyon Youtube

Simülakrlar ve Simülasyon Çerçevesinde Günümüz Youtube Camiası