in ,

Harley Quinn Dizisinden Beklenen Haber Geldi: 4. Sezon Onayını Resmen Aldı

Harley Quinn 4. sezon onayını aldı. Üçüncü sezonu hâlâ yayınlanmaya devam eden HBO Max dizisi, en az bir sezon daha hayranlarıyla olacak.

Harley Quinn 4. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Harley Quinn 4. sezon onayı almayı başardı. Henüz üçüncü sezonu HBO Max üzerinden haftalık olarak yayınlanmaya devam eden DC animasyon dizisi, en az bir sezon daha hayranlarıyla buluşmayı garantiledi.

İlk sezonu Kasım 2019’da DC Universe’ta başlayan Harley Quinn, kısa sürede çokça sevildi ve 2. sezon onayı aldı. Yapım, 3. sezonuyla birlikte DC Universe’ün kapatılmasıyla HBO Max’e taşındı. Son dönemlerde Warner Bros. Discovery’nin HBO Max yapımları da dahil olmak üzere almış olduğu birçok iptal kararı, hayranların ister istemez halihazırda 3. sezonu devam eden Harley Quinn dizisinin de bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceğini merak etmesine yol açtı. Batman: Caped Crusader’ın iptali ve Young Justice’in 5. sezon onayı alamaması da bu endişeleri artırdı. Neyse ki korkulan olmadı ve beklenen haber geldi.

Harley Quinn 4. sezon onayı

- Reklam -

HBO Max, yetişkin animasyon komedisini yenilediğini resmen duyurdu. Sevindirici haber, 15 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 3. sezon finalinden önce geldi.

Harley Quinn 4. Sezon ile Maceralarına Hız Kesmeden Devam Edecek

Ayrıca ilk sezondan beri dizinin senaryosunu hazırlayan ve şu anda danışman yapımcı olarak göreve devam eden, önceki televizyon çalışmaları arasında Nathan for You da bulunan Sarah Peters’ın 4. sezon için baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak terfi ettiği de açıklandı. Böylece, ilk çıkışından bu yana gösteriyi yöneten ve şimdi de ABC’nin hit komedisi Abbott Elementary için aynısını yapan Justin Halpern ve Patrick Schumacker’ın yerini almaya hazırlanıyor.

Halpern ve Schumacker yaptığı açıklamada yeni sezon onayı alan dizi için şunları söylediler:

“HBO Max’in Harley ve Ivy’nin hikâyesinin devam etmesini istemesinden dolayı oldukça mutluyuz. Dizinin başındaki kişi olarak Sarah Peters ve animasyon prodüksiyonunu denetleyen Ceci Aranovich ile, her ikisi de başından beri gösterdikleri özveriyle gösteriyi büyük ölçüde etkilediklerinden, gelecek sezonun harika ellerde olacağını bildiğimiz için aynı derecede heyecanlıyız.”

- Reklam -

Harley Quinn 4. sezon onayı

Henüz üçüncü sezonu devam eden maceranın 4. sezonunun ne zaman başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Harley Quinn dizisinin yeni sezon onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı ve sonraki sezon teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Winnie the Pooh Blood and Honey fragman

Seri Katil Temalı “Winnie the Pooh” Filmi “Blood and Honey”den Fragman

Rian Johnson star wars üçlemesi

The Last Jedi Filminin Yönetmeni Rian Johnson, Hayallerindeki Üçleme için Star Wars’a Geri Dönmek İstiyor