in

Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi Dizisindeki Elrond Karakteri Hakkında Konuştu

Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi dizisindeki Elrond karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu karakteri gereğinden fazla gördüğümüzü düşünüyor.

Hugo Weaving the lord of the rings Elrond
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi serisinin en önemli karakterlerinden Elrond’u şimdiye kadar 6 filmde canlandıran oyuncu Hugo Weaving rolü tekrarlama arzusu olmadığını belirtti. Karakteriyse Amazon’un The Lord of The Rings dizisinde göreceğiz.

Variety hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit filmlerinde karakteri üstlenen oyuncuya dizi için yeniden rolü almayı düşünüp düşünmediğini sorduğunda cevap netti:

“İmkânı yok. Kesinlikle hayır. Matrix olabilirdi ama Yüzüklerin Efendisi? Hayır. Asla yapmam, hiç ilgilenmiyorum. Bakın Yeni Zelanda’da güzel insanların arasında olmayı sevmiştim ve Hobbit çekimleri ailemin yanına geri dönmek gibiydi ama dürüst olmam gerekirse gereğinden de fazla Elrond gördüğümüzü düşünüyorum.”

- Reklam -

Elrond yüzüklerin efendisi hugo weaving

Weaving’in açıklamalarında geçen Matrix yorumunu da açıklayalım: Matrix 4 Koronavirüs salgını yüzünden verdiği arayı bitirdi ve çekimler yeniden başladı, Weaving daha önce Agent Smith karakterine dönmeye açık olduğunu belirtmişti fakat salgın sonrası çekim takvimlerinin uyuşmaması bunu da engellemişti.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Önümüzdeki Günlerde Çekime Başlayacak

Elrond Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin geçeceği İkinci Çağ’ın önemli figürlerinden birisi. Morgoth’un def edilişiyle başlayan çağ Numenor’un kurulup yıkılmasına sahne oluyor ve Son İttifak’ın Sauron’u yenişiyle sona eriyor.

Elrond bu dönemde Lindon’da Ñoldor Yüksek Kralı Gil-galad’ın kaptanı ve habercisi olarak görev aldı. Son İttifak’ta İnsanlar ve Elflerin Sauron’a karşı verdiği savaşta en önemli noktalarda bulunmuş bir isim. Hüküm Dağı’nda Isildur Tek Yüzük’e yenik düştüğünde de oradaydı.

- Reklam -

Hugo Weaving Yüzüklerin Efendisi

Daha önce dizide Galadriel, Elrond ve Sauron’un bulunacağını belirtmiştik. Galadriel’i canlandıracak oyuncunun Morfydd Clark olacağı da duyurulmuştu. Fakat henüz açıklanan kadroda kimin kimi canlandıracağı tam olarak belli değil. Dizide Clark’la birlikte Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge , Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin en ünlüleri olmak üzere geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İkinci sezonu bile şimdiden duyurulan devasa dizinin çekimleri bu yılın ilk haftalarında Yeni Zelanda’da başlamıştı fakat Koronavirüs salgını yüzünden ara verilmek zorunda kaldı. Bu ayın ilerleyen günlerinde çekimlerine devam edilmesi beklenen diziyle ilgili daha çok bilgi de ilerleyen günlerde gelecektir.

Elrond’u Hugo Weaving dışında birisi oynarken görme ihtimali sizi nasıl hissettiriyor? Aday oyuncularınız var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* The Witcher: Blood Origin Dizisinde Jason Momoa Yer Alabilir

Kaynak: Ign

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pedro Almodóvar

Pedro Almodóvar, Renkli Bir Western ve Bir Distopya Filmi Çekecek

the boys 2. sezon the seven

The Boys 2. Sezon Eski Bir The Seven Üyesini Tanıttı