in

John Wick Evreninde Yeni Bir Perde Aralayan “The Continental” Dizisi Birçok Ülkede Amazon’da Yayınlanacak

John Wick dizisi “The Continental”, dünyanın birçok ülkesinde Amazon Prime Video üzerinden yayına girecek.

john wick yayın The Continental amazon
- Reklam -
- Reklam -

John Wick evrenini genişletmeye hazırlayan The Continental dizisinin yayın platformu Amazon Prime Video oldu. Ancak dizi, Türkiye’de bu mecra üzerinden yayınlanmayabilir.

John Wick gelecek sene yeni film ve dizilerle hayranlarının karşısına çıkacak. Aynı evrende geçen The Continental dizisi ise yayın platformunu buldu. Amerika’da Peacock üzerinden izleyiciyle buluşacak yapım, dünya genelinde Amazon Prime Video kütüphanesinde yer alacak.

Dijital platformlar, her ülkede farklı bir yayın politikası uyguluyor. Prime Video, The Continental’ın ABD, Orta Doğu ve İsrail dışındaki yayın haklarının sahibi oldu. Türkiye de Amazon’un Orta Doğu (MENA) kapsamında değerlendirdiği bölgelerden olduğu için, yapım ülkemizde bu mecra üzerinden çıkış gerçekleştirmeyebilir. Yapımın ülkemizde resmi bir yayıncıya sahip olup olmayacağı, önümüzdeki günlerde belli olacak.

- Reklam -

amazon mena haritası - john wick The Continental amazon

Yayın belirsizliği bir yana, Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick, 2014 yılında çıkan ilk filminden bu yana ses getiren bir markaya dönüşmeyi başardı. Yüksek aksiyonunun yanı sıra kadrosunda yer alan Ian McShane, Laurance Fishburne ve Halle Berry gibi başarılı oyuncular da serinin geniş kitleler tarafından duyulmasına katkı sağladı.

Aynı evrende geçen dizilerin ilki olan The Continental yakın zamanda izleyicilerle buluşacak. Oldukça yüksek bir bütçe ile hazırlanan dizi, üç gece boyunca yaşanan olayları sinematik bir dil ile anlatacak. Ian McShane tarafından canlandırılan Winston karakterinin gençliğini anlatacak yapımın başrolünde Colin Woodell yer alacak. Charon’un gençliğini ise Ayomide Adegum oynayacak.

John Wick Evreni, “The Continental” Dışında da Genişlemeye Devam Ediyor

Prime Video içerik yöneticisi Chris Mansolillo izleyicileri Continental Hotel ve kahramanlarını daha geniş bir açıdan göstermekten gururlu olduğunu söylüyor:

“John Wick filmleri son yıllarda ekranda gördüğümüz en derinlikli, detaylı ve keyif veren evrenlerden birini oluşturmayı başardı. Büyüyen bu evrenin bir parçası olmaktan ve Continental Hotel ve karakterlerinin geçmişini daha detaylı bir şekilde gösterebilecek olmaktan dolayı oldukça gururluyuz.”

john wick The Continental amazon

- Reklam -

Filmlerin yapımcılığını ve dağıtımını üstlenen Lionsgate yöneticisi Jim Packer ise Amazon ortaklığı noktasında şunları söyledi:

“Dünya çapında kalitesini ortaya koymuş Prime Video ile yaptığımız ortaklıktan dolayı mutluyuz. The Continental dizisi 2023’ün en çok izlenecek yapımları arasında yer alacaktır. John Wick ismi daha da büyürken Prime Video’nun hedef izleyicisine oldukça uygun bir dizi olacak.”

Woodell ve Adegum ile birlikte The Continental dizisinin kadrosunda Mel Gibson, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate ve Peter Greene yer alacak. Serinin yazarlığını ve yapımcılığını ise The Turkey Bowl ve Employee of the Month gibi komedi yapımları ile ismini duyuran Greg Coolidge ve Kirk Ward yapıyor.

Bununla birlikte serinin dördüncü filmine dair ilk fragman geçen aylarda yapılan San Diego Comic-Con etkinliğinde katılımcılarla paylaşılmıştı. Ana de Armas’ın başrolünde yer alacağı spin-off yapımı The Ballerina yapımı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Siz John Wick evreninin yeni yapımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bu dizinin akibeti nedir, bilen var mı? Sezon biriksin, toplu izleyim diye bekliyordum fakat uzun süredir 3. bölümden sonrası gelmedi.

  2. Avatar for Melkor Melkor dedi ki:

    Bildiğim kadarıyla 3 bölümlük mini bir diziydi zaten. Ben izledim ve hikaye sonlandı. Devam sezonu olup olmayacağına dair bilgim yok.

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    :face_with_peeking_eye: Ben de dizi devam edecek diye bekliyorum. Niye böyle bir şey yapmışlar ki. 3 bölümden mini dizi bile çıkmaz. Birleştirip platform filmi gibi sunsalarmış keşke.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kediler suç dna

Kedilerin Suç Delili Olabileceği Ortaya Çıktı: Kediler, Suç Mahalli DNA’sı Barındırıyor Olabilir

Jon Bernthal, The Punisher rolü marvel

Jon Bernthal, The Punisher Rolü ile Marvel’a Geri Dönebilir