in

John Wick’in Öncesini Anlatan The Continental’ın Bölüm Başı Bütçesi Heyecan Yarattı

The Continental dizisi bütçesi ile heyecan yarattı. John Wick serisinin öncesini konu alan yapım, toplamda 60 milyon dolara mal olacak.

The Continental Bütçesi john wick
- Reklam -
- Reklam -

John Wick dizisi The Continental hakkında yeni detaylar geldi. Dizinin bölüm başı bütçesi ve yönetmeni açıklandı. Dizi yerine “mini dizi” formatına taşınan yapımda bütçe dengesi de dikkat çekici şekilde değişti.

Şimdiye dek üç filmi vizyona giren ve dördüncü için gün sayan John Wick evreninin genişlemeyi sürdüreceği 2019’da belli olmuştu. Maceranın öncesini konu alacak The Continental dizisi, serinin popüler karakterlerinin orijin hikâyelerine odaklanacak. 2021’de yayınlanması planlanan dizi, Koronavirüs pandemisi ile 4. filmin ertelenmesi sonrası sekteye uğramıştı.

Nihayetinde dizi hakkında gelişmeler hız kazanmaya başladı. İlk başta daha uzun soluklu bir yapım olarak tasarlanan seri, “mini dizi” formatına dönüştürüldü. Bu da bölüm başına denk düşen bütçe konusunda yapıma ciddi bir avantaj sağladı.

- Reklam -

John Wick Dizisi The Continental, Bölüm Başına 20 Milyon Dolarlık Bütçeye Sahip Olacak

Dizinin yönetmen koltuğuna 2010 yapımı The Book of Eli (Tanrının Kitabı) filminin yönetmeni Albert Hughes geçecek. Kendisini Alpha ve From Hell ile de tanıyoruz.

Toplamda 3 bölüm sürecek dizinin bölüm başı bütçesi 20 milyon dolar olacak. The Hollywood Reporter kaynaklarının edindiği bilgiye göre, yapımın toplamı 60 milyon dolara mal edilecek. Bu sayılar, bir dizi için hayli dikkat çekici seviyede. Hatırlatmak için şunu söyleyebiliriz ki ilk iki John Wick filminin bütçesi toplamda 70 milyon doları ancak buluyor. Bu noktada serinin hayranları, prodüksiyon kalitesi açısından filmlerden geri kalmayacak bir yapımla karşı karşıya kalabilir.

The Continental Bütçesi john wick

- Reklam -

1970’li yılların New York’unda geçecek olan dizide, serinin filmlerinde Ian McShane tarafından canlandırılan Winston karakterinin köken hikâyesini izleyeceğiz. Continental adlı otelin kuruluş öyküsü de bu yapımda konu alınacak. Ancak tıpkı Keanu Reeves gibi, Ian McShane de yapımda aktör olarak yer almayacak. İkonik Winston’ın gençliğini kimin canlandıracağı merakla bekleniyor.

Karakterlerden çok otelin hikâyesinin öne çıkacağı yapımda bölüm süreleri 90 dakika olacak. Üç bölümlük film tadı vermesi beklenen yapımın oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Peki siz The Continental dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    LOTR dizisinde 1 Milyar Dolardan sonra artık nasıl bir etki yaptıysa, 60 Milyon çerez parası gibi gözüktü gözüme :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ruhların Kaçışı 20 Yaşında: Studio Ghibli Spirited Away

Studio Ghibli’nin Unutulmaz Animesi “Ruhların Kaçışı” 20 Yaşında

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi ve Posteri

Zaman Çarkı 1. Sezon Yayın Tarihi ve Posteri Paylaşıldı