in

Zaman Çarkı 1. Sezon Yayın Tarihi ve Posteri Paylaşıldı

Zaman Çarkı dizisi yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen Amazon Prime macerasından ilk poster de paylaşıldı.

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi ve Posteri
- Reklam -
- Reklam -

Zaman Çarkı dizisi yayın tarihi ve ilk posteri paylaşıldı. Amazon Prime’ın merakla beklenen uyarlamasının 2021 yılı içerisinde geleceği doğrulandı.

Robert Jordan’ın kaleme aldığı ve sonrasında Brandon Sanderson’ın devam ettirdiği Zaman Çarkı kitaplarından uyarlanan ve 2019 yılından bu yana geliştirilmeye devam eden yapımdan nihayet ilk poster geldi. Bununla birlikte maceranın Kasım 2021 içerisinde ilk bölümü ile yayında olacağı da açıklandı.

Amazon, Comic-Con@Home 2021 etkinliklerinin bir parçası olarak The Wheel of Time için ilk tanıtım posterini yayınladı ve gösterinin ne zaman başlayacağını da açıkladı. Dizi için yayınlanan ilk resmi postere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi ile Birlikte İlk Poster de Yayınlandı

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi ve Posteri

Posterde, Tek Güç’ü kullanabilen bir grup kadın olan Aes Sedai’nin Mavi Aja’sından Rosamund Pike’ın büyücüsü yer alıyor. Aynı zamanda alt tarafında Kasım 2021 tarihinde yayınlanacağına dair vurgu yapılıyor. Buna rağmen günü henüz belirtilmemiş durumda. Daha önce karaktere ait 5 saniyelik bir yüz odaklı video yayınlansa da, bu kadar detaylı şekilde kostümlü bir görünüm sunulmamıştı.

Kasım ayına az bir zaman kalmışken, toplamda 8 bölümden oluşması beklenen ilk sezon ile ilgili ilk tanıtım fragmanının da önümüzdeki ay geleceği ihtimali üzerinde duruluyor.

- Reklam -

The Wheel of Time’ın başında Rafe Judkins bulunuyor. Rosamund Pike ile birlikte dizide Al’Lan Mandragoran rolünde Daniel Henney, Rand al’Thor rolünde Josha Stradowski ve Nynaeve al’Meara rolünde Zoë Robins gibi isimler yer alıyor.

Dizi ekibinin geçen günlerde henüz ilk sezon ile ilgili bir materyal yayınlanmadan 2. sezon için çekimlere başladığı da biliniyor. Aynı zamanda kitapta geçen olayların öncesini anlatacak bir film uyarlamasının da hazırlığı için ilk adımlar atılmış durumda. Sinema yapımının başında yer alacak isim henüz belirlenmemiş olsa da, Thor ve X-Men: First Class senaristi Zack Stentz, senaryo için çoktan çalışmaya başlamış durumda.

Yayınlanan ilk posteri nasıl buldunuz? Kasımda çıkacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for er-han er-han dedi ki:

    Sonunda! Bu yıl içerisinde yayınlanacağı söyleniyordu ama pek ihtimal vermiyordum.
    Artık kesinleştiği için sevindim

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Bu seriyi biraz ötelemiştim ama artık dizi çıkmadan önce bitirmem gerekiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Continental Bütçesi john wick

John Wick’in Öncesini Anlatan The Continental’ın Bölüm Başı Bütçesi Heyecan Yarattı

Michael B. Jordan, Black Superman

Michael B. Jordan, Black Superman Üzerinde Çalışıyor