in

Katil Bebek Chucky Dizi Uyarlaması İlk Sezon Onayını Aldı

Katil Bebek Chucky, SyFy dizisi oluyor! Yapım, efsane karakterin yaratıcısının ellerinde yeniden yükselecek. İlk sezon onayı geldi bile.

chucky syfy dizi film
- Reklam -
- Reklam -

İlk defa 1988 tarihli Child’s Play filminde gözüken ve o tarihten beri korku sinemamızın unutulmazları arasında yer alan Katil Bebek Chucky, televizyon dizisi için geri dönüyor!

Yeniden çevrimlerin, devam filmlerinin ve dizi uyarlamalarının iyice arşa çıktığı bu aylarda; Chucky haberleri aslında pek de yeni değil. Geçen sene ilk film Child’s Play’in yeniden çevrimi vizyona girmiş ve pek de ciddi bir etki yaratamamıştı. Şimdiyse bir süredir haber alamadığımız dizi uyarlaması yeniden gündemimize geldi.

Yıllar içerisinde korku filmleri kuşağının unutulmaz karakterlerinden birisi haline gelen, tam anlamıyla ikonik bir katil olan Chucky dizisi için kollar geçen sene bugünlerde sıyrılmıştı. Sonunda ilk sezon onayını resmi olarak alan dizi, Chucky’nin yaratıcısı Don Mancini’ye emanet edilecek. Dizinin pilot bölümü Mancini tarafından çekilecek.

- Reklam -

Katil Bebek Chucky

Tıpkı Stephen King’in It eserinin palyaço korkusu yaydığı gibi, Mancini’nin de Chucky’si bir dönemin çocuklarını oyuncak bebek korkusuyla tanıştırmıştı. Artık yepyeni bir nesil var ve onların da birtakım korkuları tatması gerekiyor.

Chuck Dizisi Amerikan SyFy Kanalından Onayı Kaptı

Karakterin yaratıcısı Don Mancini, daha önce yaptığı açıklamalarda Chucky’yi uzun vakittir ekrana uyarlamak istediğini dile getirmişti. SyFy kanalının bunun için oldukça iyi olduğunu belirten Mancini, Chucky’nin karakterinin derinlemesine araştırılmasına vesile olacağının da altını çizmişti.

Mancini, orijinal vizyona sadık kalan bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacaklarının da müjdesini vermişti.

Bir süredir ön çalışmaları devam eden Chuck, sonunda sezon onayını kaptı. Mancini’ye, yapımcı koltuğunda David Kirschner (An American Tail, Frailty, Kristy), Nick Antosca (Channel Zero) ve Harley Peyton (Twin Peaks, Bandits) eşlik ediyor.

Chucky

- Reklam -

Chucky karakterini derinlemesine tanıtmayı vadeden dizide, bir banliyö bölgesindeki bir Amerikan kasabasında geçecek. Kasabanın sırları, cinayetler, Chucky’nin oyunları ve Katil Bebek’in eski dost ve düşmanları… Dizinin konusu, karaktere aşina olan birçok izleyicinin şimdiden ilgisini çekti bile.

12 Monkeys, Channel Zero, The Lost Room, Childhood’s End ve Battlestar Galactica gibi dizileri yayınlayan SyFy kanalı, eski bir klasiği geri getirerek dikkat çeken bir hamle yapmayı başarıyor.

Katil Bebek Chucky dizisi için henüz çıkış tarihi ya da oyuncu kadrosu gibi detaylar netleşmiş değil.

Chucky’nin sinema macerası 1988 – 2019 yılları arasında çıkan 8 filmlik bir külliyata erişmiş durumda. Bakalım işin dizi boyutunda işler nasıl gelişecek.

Peki ya sizin diziye dair görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Korku Filmlerinin Emekli Oyuncularıyla Mektup Arkadaşı Olun!

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Çocukluğumun korkulu rüyası. İnş. güzel olur. Sonradan çekilen filmler berbattı.

  2. Avatar for theredhand theredhand dedi ki:

    Allah belamızı verecek desenize. Tek korktuğum filmdi çocukken. Hala da oyuncak bebek ve Stephen King’in “O” su sağolsun palyaço görmekten kaçınırım.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bazı filmlerin dizisi olmaz, olmasın. Zamanında izledik, korktuk ve beğendik. Yeter. :smiley:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu diziye kim onay verdiyse çocukluğunda bunu izlememiş demek ki. Ömrümüzü yedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kehanet Yılı - Charles Soule

Charles Soule’ın Bilimkurgu Romanı “Kehanet Yılı” Raflarda

morbius fragman

Morbius: Jared Leto’lu Marvel Karakteri Filminden İlk Fragman