in

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon için Sabrina Rolüne Geri Dönüyor

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon için Sabrina Spellman rolüne geri dönecek. Archie Comics karakterlerini yeniden bir araya geliyor.

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon sabrina
- Reklam -
- Reklam -

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon için Sabrina Spellman karakterini bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor. Chilling Adventures of Sabrina’nın yıldızı, aynı evrende geçen bir diğer dizi için bir crossover bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Netflix’te ekranlara gelen Chilling Adventures of Sabrina dizisi toplamda 36 bölüm ve 4 sezonun ardından 31 Aralık 2020’de ekrana veda etmişti. Yaratıcılığını Roberto Aguirre-Sacasa’nın üstlendiği seri, 90’lı yıllardaki Sabrina the Teenage Witch’in daha karanlık ve çağdaş bir versiyonuydu. Ancak her iki dizi de ilhamını Archie Comics tarafından yayımlanan çizgi romanlardan alıyor. Archie çizgi romanları ise kesişen başka eserlerle dolu. Bunlardan birisi de aynı evreni paylaşan Riverdale serisi.

2017’de The CW’deki macerasına başlayan Riverdale uyarlaması bugüne dek 5 sezon ve 98 bölüm sürdü. Bu ortak bölümü mümkün kılan temel şey ise her iki yapımın Archie Comics kaynaklı olmasının yanı sıra, iki dizinin de aynı yapımcıya emanet edilmiş olmasında saklı. Roberto Aguirre-Sacasa sevilen karakteri bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon 4. Bölüm’de Bir Kez Daha Sabrina’yı Canlandıracak

Sabrina, Riverdale’ın ilk sezonundan beri aralıklarla yapımda görünmüştü. Ancak Chilling Adventures of Sabrina’nın finali, bu ziyaretlerin artık sona erebileceğini ortaya koymuştu. Görünen o ki Sabrina’nın cadı kimliği işleri farklı boyutlara taşımaya devam edecek.

Dün akşam Warner Bros. TV, karakterin role geri döneceğini duyurdu. Kiernan Shipka da Instagram hesabında bu dönüşü doğrulayan bir paylaşımda bulundu.

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon sabrina

Aslında bu buluşma daha Sabrina’nın 5. sezonu için saklanıyordu. Ancak Netflix’in diziyi 4. sezonda sonlandırma kararı almasıyla işler farklı bir şekilde gelişti. Şimdiyse Riverdale’a tekrar konuk olacak Shipka’nın, Aguirre-Sacasa’nın başlangıçtaki planlarını gerçekleştirebileceğinin ipuçlarını veriyor.

- Reklam -

Kiernan Shipka’nın da konuk olacağı Riverdale 6. sezon 4. bölümde, Cheryl Blossom tehlikeli bir büyü yapmaya kalkışacak. Ölümle yaşam arasındaki dengenin bozulacağı bu büyü için Cheryl’e danışmanlık edecek ise Sabrina Spellman’dan başkası değil.

Riverdale 6. sezon 16 Kasım 2021 tarihi itibarıyla The CW kanalı üzerinden yayına başlayacak. Dizinin ilk 4 sezonu şu an için Netflix üzerinden erişilebilir durumda.

Siz bu buluşma hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pedro Alonso O'choro İmza Günü

La Casa de Papel’in “Berlin”i İmza Günü için Türkiye’ye Geliyor

The Fall of the House of Usher dizi netflix edgar allan poe

Edgar Allan Poe Öyküleri Netflix Dizisi Oluyor: The Fall of the House of Usher Yolda