in ,

La Casa de Papel’in “Berlin”i İmza Günü için Türkiye’ye Geliyor

Pedro Alonso O’choro imza günü için Türkiye’ye geliyor. La Casa de Papel’in Berlin’i, “Filipo’nun Kitabı” adlı eserinin tanıtımı için İstanbul’a konuk olacak.

Pedro Alonso O'choro İmza Günü
- Reklam -
- Reklam -

Pedro Alonso O’choro imza günü için Türkiye’ye geliyor. Milyonların La Casa de Papel dizisindeki Berlin performansı ile tanıdığı aktör, yeni romanı Filipo’nun Kitabı’nın tanıtım etkinlikleri kapsamında İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

50 yaşındaki İspanyol oyuncu ve yazar Pedro Alonso, dünya çapında ses getiren ve toplamda 5 sezon süren Netflix dizisi La Casa de Papel’de (Money Heist) canlandırdığı Berlin karakteri ile biliniyor. Ünlü oyuncu daha önce İspanya’da El silencio del pantano, Diablo Guardián, Traición ve La embajada gibi yapımlarda boy göstermişti.

Yazar kimliğiyle de adından söz ettirmeye başlayan Alonso, orijinal dilinde 2020 yılında Libro de Filipo adıyla yayımlanan kitabının geçen günlerde yapılan Türkçe baskısı için Türkiye’ye geliyor.

- Reklam -

Filipo'nun Kitabı - Pedro Alonso O'choro

Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanan ve Fatmagül Ezici imzasıyla İspanyolca aslından dilimize kazandırılan eser, hipnoz yoluyla yapılan bir regresyon seansıyla başka bir yaşama ve başka bir bedene yaptığı yolculuğu konu alıyor. Pedro Alonso, geçmişine yaptığı bu spiritüel yolculukta, imparatorluk günlerinde doğuda göreve giden Romalı asker Filipo olarak reenkarne oluyor ve maceraya atılıyor. Esere aynı zamanda Tatiana Djordjevic illüstrasyonlarıyla eşlik ediyor. Kitap Alonso’nun ilk romanı olma özelliğini de taşıyor.

Pedro Alonso O’choro İmza Günü İstanbul’da Düzenlenecek – Ayrıca Çevrim içi Etkinlik de Gerçekleştirilecek

Epsilon Yayınevi’nin misafiri olarak Türkiye’ye konuk olacak Pedro Alonso O’choro, üç farklı etkinlikte karşımıza çıkacak. Etkinliklerden birisi dijital ortamda gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Başarılı aktör ilk olarak 14 Ekim 2021 tarihinde saat 20.00’de Şebnem Soral Tamer’in moderatörlüğünde düzenlenecek çevrim içi bir atölye çalışması için Köprü Atölye Kitap Kulübü’nün konuğu olacak ve kendisine yöneltilen soruları cevaplayacak. Kitap hakkında bütün detayların işleneceği duyurulan etkinliğe dair bilgiler Köprü Atölye’nin Instagram hesabı üzerinden paylaşılacak.

Pedro Alonso O’choro ayrıca 16 Ekim 2021 tarihinde İstinyePark D&R mağazasında, 17 Ekim 2021 tarihinde de Akasya Acıbadem D&R mağazasında 12.00 – 14.00 saatleri arasında imza günü düzenleyecek.

Siz Filipo’nun Kitabı adlı eseri okuma fırsatı bulmuş muydunuz? Alanso’nun oyunculuğunun yanı sıra, yazar kimliğine dair neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşarak sohbete dahil olabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

76. Yunus Nadi Ödülleri Kazananları

76. Yunus Nadi Ödülleri Kazananları Açıklandı

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon sabrina

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon için Sabrina Rolüne Geri Dönüyor