in

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon ile Final Yapacak

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon ile tamamlanıyor. Netflix’in iptal ettiği dizinin final sezonu 2020’nin sonlarına doğru yayınlanacak.

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon ile final zamanı geldi. Netflix, diziyi iptal etme kararı aldı.

Warner Bros., The CW kanalında yayınlanan Riverdale ile başarılı olduktan sonra, ilk önce orada tanıttığı Sabrina karakterine ayrı bir dizi yapma kararı aldı. Melissa Joan Hart’ın başrolünde oynadığı 90’lı televizyon dizisinin aksine Sabrina’nın bu versiyonu, Roberto Aguirre-Sacasa’nın Chilling Adventures of Sabrina çizgi romanlarına daha sadık ve karanlık bir uyarlaması olacaktı.

Riverdale’in The CW’nin başarılı işlerinden biri olması gibi, Chilling Adventures of Sabrina da ilk sezonuyla Netflix’in başarılı yapımlarından biri haline geldi. Netflix, dizi konusunda kendisinden oldukça emindi ve hatta 3 ile 4. sezon onaylarını aynı anda vermişti. Daha önce de dizinin ilk sezonu gösterime girmeden önce 2. sezon çekimleri yapılıyordu.

- Reklam -

Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon netflix

Dizi genel olarak klasik Archie çizgi romanları hayranlarının yanı sıra Aguirre-Sacasa tarafından yazılan yeni kitaplarla da iyi bir performans sergiledi. Ancak görünüşe göre Netflix pek de öyle düşünmüyor.

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

TV Line’ın haberine göre dizi Netflix tarafından iptal edildi. 4. sezon, serinin final sezonu olacak ve yılın ilerleyen zamanlarında yayınlanacak. Chilling Adventures of Sabrina’nın neden iptal edildiği henüz bilinmiyor ancak çizgi romanların yazarı ve dizinin senaristi Roberto Aguirre-Sacasa, TV Line’ın haberinden sonra şöyle bir açıklama yaptı:
“Chilling Adventures of Sabrina’da çalışmak, ilk günden beri inanılmaz bir onurdu. Başrolde Kiernan Shipka olmak üzere tüm oyuncularla çalışmak mutlak bir sevinçti. Oyuncu kadrosu, yazarlar, editörler, asistanlar ve geri kalan herkesin bu karanlık rüyaya çok fazla sevgi kattığı için müteşekkirim. Ayrıca Netflix, Warner Bros., Berlanti Television ve Archie Comics’teki ortaklarımıza anlatmak istediğimiz hikâyeyi, istediğimiz şekilde anlatmamıza izin verdikleri için minnettarım. İzleyicilerin dördüncü sezonu görmeleri için sabırsızlanıyorum.”
Chilling Adventures of Sabrina 4. sezon final

Dizinin resmi Twitter hesabından da şöyle bir paylaşım yapıldı:

Chilling Adventures of Sabrina’nın iptaliyle üzülen hayranlar, daha önce de henüz ilk sezonuyla çıkan bir başka Riverdale spin-off’u Katy Keene’in iptaliyle benzer bir duyguyu yaşamışlardı. The CW’nin iptal ettiği diziyi Warner Bros. görünüşe göre başka bir platforma göndermeye çalışıyor. Şu an için HBO Max en olası aday gibi görünüyor.

Sabrina’nın iptal edilmesi sevenleri adına üzücü bir karar olsa da ortada izlenmeyi bekleyen 8 bölümlük bir final sezonu var. Tahminler doğru çıktı ve 4. sezon çıkış tarihi 31 Aralık 2020 olarak açıklandı.

4. Sezon İncelemesi İçin Buraya Tıklayabilirsiniz

Peki ya siz dizinin iptali hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for dikomerro dikomerro dedi ki:

    Bu dizinin pedofili ögeleri içerdiğini düşünen birileri var mı ? Twitterda vb gündem olduğu zaman acaba birileri pedofili ögeleri hakkında yazacak mı diye düşünüyorum ama kimse yazmıyor, bu yüzden ben mi gereksiz duyar kasıyorum diye merak ediyorum.

  2. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Ben izledim ama siz böyle diyince aklıma gelmedi bununla ilgili bir şey. Merak ettim, hangi sahnelerden bahsediyorsunuz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tron 3 filmi disney

Tron 3 Geliyor: Disney Başrol İçin Jared Leto ile Anlaştı

Cam Kapının Ardı - Natsume Sōseki

Cam Kapının Ardı: Natsume Sōseki’nin Anıları İlk Defa Türkçede