in

Leyla ile Mecnun Seti Kavga Krizi ile Çalkalanıyor

Leyla ile Mecnun seti kavga krizi ile sarsıldı. Ahmet Mümtaz Taylan’ın bir set çalışanına telefon fırlattığı, bir başkasını ise ağlatana kadar azarladığı iddia edildi.

leyla ile mecnun seti kavga kriz
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun seti kavga krizi ile karşı karşıya. İddialara göre Exxen dizisi prodüksiyon sürecinde ciddi çatışmalara ev sahipliği yapıyor. Ahmet Mümtaz Taylan’ın bazı tavırları, set çalışanlarını ve oyuncuları zora sokmuş durumda.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre uzun bir aranın ardından ekranlara dönen fenomen dizi zor günler yaşıyor. İddialar, yapımda İskender karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan’ın sette hayli olumsuz tavırlar sergilediğini ortaya koyuyor. Taylan’ın yardımcı yönetmene telefon fırlattığı, bir prodüksiyon görevlisini ağlama noktasına getirene kadar azarladığı aktarılıyor. İşin içine dahil olan yürütücü yapımcı ise Taylan’ı konuşmaya davet etti.

Toplamda 10 bölüm sürmesi planlanan 4. sezon, geçen eylül ayının başında izleyicilerle buluşmaya başladı. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün, senaristliğini Burak Aksak’ın üstlendiği yapım; ana serideki bütün başrol oyuncularını geri getirmesiyle de büyük heyecan yaratmıştı. Ancak görünen o ki “bütün ekibi toplama” fikri, bazı noktalarda ciddi sorunları da beraberinde getirmiş.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Seti Kavga Haberlerinin Çıkış Noktası Geçmişe Dayanıyor

Exxen dizisinde Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt ile İskender’i oynayan Ahmet Mümtaz Taylan’ın beraber hiçbir sahnesinin bulunmaması hayranların dikkatlerinden kaçmamıştı. Bu durumun, iki oyuncunun 9 yıldır “küs olmalarından” kaynaklandığı ortaya çıktı.

leyla ile mecnun ahmet mümtaz taylan kavga

Dizinin TRT 1’de yayınlandığı dönemden kalan bu tatsızlık, yeni yapımın çekimlerinde de bazı gerginliklere neden olmuş. Birsen Altuntaş’ın bizzat edindiği bilgilere göre Taylan’ın setteki “huysuzluğu”nun devam etmesi ve işlerin yardımcı yönetmenin yüzüne telefon fırlatmaya kadar varması ipleri kopma noktasına getirdi. Ek olarak Taylan’ın kendisini sete götüren prodüksiyon görevlisini yolu uzattığı gerekçesiyle ağlama noktasına getirene kadar azarladığı iddiaları işleri farklı bir noktaya getirdi.

Açık Unutulan Mikrofon Krizi Derinleştirdi

Prodüksiyon çalışanının işten ayrılmak istemesinden sonra, yönetmen Onur Ünlü’nün oyuncuya çok sinirlendiği kaydedildi. Yürütücü yapımcı İsmail İçen ise Taylan’ı karavana konuşmaya davet etti.

Birsen Altuntaş haberinde yaşandığı iddia edilen süreci şu şekilde aktarıyor:

“İçen, kimsenin setten kovulmayacağını ve Taylan yüzünden iş bırakmayacağını, gidecek bir insan varsa onun da kendisi olduğunu açık bir şekilde Ahmet Mümtaz Taylan’a iletti. Karavandaki bu konuşmanın Taylan’ın mikrofonunun açık kalması yüzünden birçok set çalışanının kulaklıklardan da dinlendi.

- Reklam -

“Ali Atay ve Serkan Keskin’in de yaşanan bu durumlardan dolayı rahatsızlıklarını dile getirmesi üzerine durum Exxen yönetimine iletildi. Exxen yönetiminin “Leyla ile Mecnun”u seyirciye tam kadro diye lanse ettikleri için Taylan’ın ayrılığının seyirciyi olumsuz etkileyeceğini belirterek teklifi kabul etmediği konuşuluyor.”

Bütün bu yaşananların, dizinin geleceğini nasıl etkileyeceği hakkında ise henüz bir bilgi yok. Öte yandan Exxen cephesinden resmi bir açıklama gelmiş de değil.

leyla ile mecnun yeni sezon exxen izle

Dizinin 4. sezonundan şu ana kadar 7 bölüm yayınlandı. 8. bölüm ise 22 Ekim 2021 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tv100

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzayda çekilen ilk film rusya The Challenge

Rus Film Ekibi Uzaydaki İlk Uzun Metrajlı Yapımın Çekimlerini Tamamladı

21. Yüzyılın En İyi 100 Dizisi - BBC Culture

BBC Açıkladı: 21. Yüzyılın Şu Ana Kadarki En İyi 100 Dizisi