in

Moon Knight Rolünü Oscar Isaac Canlandıracak

Moon Knight dizisi başrolü Oscar Isaac oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni macerası Disney+’ta yayınlanacak.

Oscar Isaac Moon Knight
- Reklam -
- Reklam -

Moon Knight dizisi başrolü Oscar Isaac oldu. Ünlü oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’ne mistik yanı ve özel silahlarıyla bilinen süper kahraman olarak giriş yaptı.

Disney+ için yeni Marvel dizileri üzerinde çalışmalar devam ediyor. Filmlerle bağlantılı olacak dizilerin ilk adımı Bucky Barnes (Sebastian Stan) ve Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) gibi önceden belirlenmiş MCU karakterlerine odaklanıyor. Ancak pek tabii koca evren bilinen isimlerle sınırlı kalacak değil. Marvel patronu Kevin Feige geçen yıl yapılan D23 Expo etkinliğinde yeni karakterleri tanıtacak üç proje olacağını duyurmuştu.

İlk olarak geçen yıl Ms. Marvel ve She-Hulk ile birlikte duyurulan Moon Knight, nihayet gittikçe somutlaşıyor. Çekimlerine sonbahar bitmeden başlanılması düşünülen dizi için öncelikle Keanu Reeves’in adı geçiyordu. Fakat rolü kapan isim farklı bir aktör oldu.

- Reklam -

Moon Knight Dizisi

Deadline’ın haberine göre Oscar Isaac, Marvel dünyasının Batman’i olarak nitelenen paralı asker Marc Spector’ı, yani bilinen adıyla Moon Knight karakterini canlandıracak. Marvel, Isaac’ın oyuncu kadrosuna katıldığı hakkında herhangi bir yorum yapmadı. Stüdyo hâlâ bir yönetmen arayışında olduğu için prodüksiyon başlangıç ​​tarihi de ne yazık ki belirlenmedi. Yani ay başında planlanan tahminlerin ertelenmesi büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.

Oscar Isaac’in Başrolünde Oynayacağı Moon Knight Çekim Tarihleri Belli Oldu mu?

The Umbrella Academy’den tanınan Jeremy Slater’ın baş senarist olarak çalıştığı dizi projesinde Oscar Isaac de şu an için yeni rolü hakkında herhangi bir yorum yapmış değil. Disney’in geçen yıl sonlanan Star Wars filmi üçlemesinde Poe Dameron karakterini canlandıran ünlü oyuncunun Marvel Sinematik Evreni’ne transfer olması, bugün devam eden en büyük iki seride de yer alacağı anlamına geliyor. Bunun da ötesinde izleyiciler kendisini gelecek yılın ekim ayına ertelenen ve Denis Villeneuve’nin yönetmenliğini üstlendiği Dune filminde de izleyecek.

- Reklam -

Moon Knight Dizi

Heyecanla beklenen MCU projesi Moon Knight’ın ne zaman çekimlere başlayacağı veya Disney+’a geleceği şu an için açıklanmadı. Ancak yapım başrolünü de bulduğuna göre yakın zamanda çekimlerin başlayacağı söylenebilir.

Moon Knight’ı Oscar Isaac’ın oynayacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce doğru bir tercih mi yoksa yerine daha iyi bir isim olabilir miydi? Önerilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 2. Sezon Tanıtım Fragmanı: Daha Fazla Aksiyona Hazır Olun!

Kaynak: io9

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin’s Creed Dizi Netflix Ubisoft Oyun

Assassin’s Creed Dizi Oluyor: Ubisoft Oyunu Netflix’e Geliyor

Enola Holmes kitap Kayıp Marki Vakası Nancy Springer

Enola Holmes Kitabı Kayıp Marki Vakası Yeniden Raflarda