in ,

Assassin’s Creed Dizi Oluyor: Ubisoft Oyunu Netflix’e Geliyor

Assassin’s Creed dizi oluyor. Ubisoft’un dev oyun serisi, live-action formatta hazırlanacak bir Netflix yapımı ile ekranlara gelecek.

Assassin’s Creed Dizi Netflix Ubisoft Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Diziye uyarlanan video oyunlar kervanına bir yenisi daha ekleniyor: Ubisoft’un meşhur oyun serisi Assassin’s Creed dizi oluyor. Yapım Netflix ekranlarına gelecek.

Bir tarafta Last of Us dizisi, diğer tarafta Disco Elysium derken oyun dünyasının popüler aktörlerinin ekrana uyarlanması artık giderek sıradan bir hale geldi. Şimdi ise Oyunseverler 10 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak Assassin’s Creed Valhalla’yı beklerken bir dikkat çeken haber de Netflix tarafından duyuldu.

Aksiyon ve macera türündeki sevilen video oyun serisi Assassin’s Creed, film ve roman uyarlamalarından sonra şimdi de dizi evreniyle tanışıyor.

- Reklam -

İlk olarak 2007 yılında yayınlanan AC, sonrasında Altair’s Chronicles, Bloodlines, Brotherhod, Revelations, Black Flag, Unity, Origins ve Odyssey gibi pek çok devam oyunuyla güçlü bir marka haline gelmişti.

Assassin's Creed Dizi Netflix Ubisoft Oyun

Live-action şekilde çekilecek ve yüksek bir bütçeye sahip olacak AC dizi uyarlaması, Netflix’in The Witcher sonrası bir başka büyük uyarlaması olacak.

Assassin’s Creed Dizi Uyarlaması ile Birlikte Aynı Evrende Geçecek Anime ve Animasyonlar da Hazırlanacak

2016 senesinde, başrolünde Michael Fassbender’ın yer aldığı ve Justin Kurzel imzasını taşıyan bir film beyaz perde ile buluşmuştu. Ancak bu yapım hem eleştirmenlerden hem de serinin hayranlarından geçer not alamamıştı.

Yeni dizi uyarlamasının, filmin yaptığı yanlışlardan uzak durup durmayacağını hep birlikte göreceğiz. Şimdilik yeni dizi projesinin başında kimin yer alacağı ya da kadroda kimlerin düşünüldüğü belli değil.

Assassin's Creed Dizi Netflix Ubisoft Oyun

Ancak yaklaşan Valhalla oyununu da düşünürsek platformun bu isimleri bir an önce belirleyip çalışmalara başlayacağını tahmin etmek pek de güç değil.

- Reklam -

Kanal, kısa bir tanıtım videosu ile yeni diziyi resmen duyurdu:

Netflix, ayrıca dizi uyarlamasının yanı sıra aynı evrende geçecek anime ve animasyon serileri de geliştirecek. Kanal, bu yolu The Witcher için de izlemişti. Blood Origins adlı bir yan dizi ve Nightmare of the Wolf adlı bir anime serisi şu anda yapım aşamasında.

Peki siz Suikastçılar’ı Netflix ekranlarında görmek konusunda ne hissediyorsunuz? Sizce video oyun serisi, ekrana taşınmaya uygun bir hikâyeye sahip mi? Uyarlamadan beklentilerinizi ve başrol için oyuncu tahminlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Yüzüklerin Efendisi Dizisi Oyuncu Kadrosu Resmen Açıklandı

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Midnight Sky film george clooney netflix

The Midnight Sky Fragmanı: George Clooney’nin Netflix Filmi Ufukta Gözüktü

Oscar Isaac Moon Knight

Moon Knight Rolünü Oscar Isaac Canlandıracak