in

Netflix Türkiye, Yeni Yerli Dizisini Beren Saat’le Duyurdu

Netflix Türkiye, Çağatay Ulusoy’lu “Hakan: Muhafız”dan sonra hız kesmeden yeni projesini duyurdu. Beren Saat’in başrolünde olacağı yeni bir Netflix Orijinal yapımı izleyeceğiz!

beren saat
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ülkemizde de orijinal yapımlar üretmesini heyecanla karşılamıştık. Bunun ilk adımı Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı “Hakan: Muhafız” (The Protector) olmuştu. 10 bölümlük Muhafız dizisinin 14 Aralık 2018’de Netflix’teki yerini almasını bekleyedururken bir haber daha geldi.

Bu defa oldukça renkli bir adımla karşı karşıyayız. Bir süredir bahsi geçen yeni yerli yapım için ilk haber Netflix Türkiye sayfasından geldi:

- Reklam -

“Netflix’in güçlü kadınları arasına hoş geldin Beren Saat” mesajıyla YouTube sayfalarından da paylaşılan video kısa zamanda gündem konusu oldu.

Şimdilik dizi hakkında başka bir bilgimiz yok. Ancak Netflix’in hız kesmeden yoluna devam etmesi, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.

Beren Saat’li yeni bir Netflix dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir dizi bizleri bekliyor olabilir? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Benim Netflix’den ülkem adına beklentim Başka Sinema seçkilerinin yayın haklarını alması. Ülkemizde çekilen bağımsız filmlerin, festival filmlerinin yayın platformu olması. Hatta avrupa sinemasına da el atarak bağımsız festival filmlerinin de yayınlanmasına öncü olması.
    Sinema sadece popüler kültürden ibaret değildir. Bunu farkettikleri zaman hatırı sayılır bir kitleyi de kazanırlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kasap ust

Seçkide 113. Sayı: “Kasap Öyküleri”

buyulu yol ust

Mizahi Büyülü Gerçeklik Hikâyesi “Büyülü Yol” Raflarda