in ,

Netflix Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Kampanyası Başlattı

Netflix yeni kampanyası ile kullanıcılara ücretsiz dizi ve film izleme imkânı tanıyor. Kampanyada kimi popüler yapımlar da yer alıyor!

Netflix Ücretsiz Dizi Film Abonelik İzle
- Reklam -
- Reklam -

Son dönemlerde çeşitli tartışmalarla adı anılan Netflix, izleyicilerin ilgiyle karşılayabileceği bir kampanyaya imza atıyor. Platform, bünyesindeki bazı dizi ve filmleri ücretsiz bir şekilde izleme imkânı sağlıyor.

Dijital yayıncılık dünyasına girdiğinden beri pek çok yeni alışkanlığın gelişmesine yardımcı olan Netflix, bu zamana kadar 190’dan fazla ülkede 180 milyondan fazla kullanıcıya ulaşıyor.

Platform geçen günlerde de daha önce yayından kaldırdığı 30 günlük ücretsiz üyelik kampanyasını geri getirmişti. Şimdi ise bünyesindeki bazı dizilerin ilk bölümlerini ve kimi filmlerin tamamını ücretsiz olarak seyre açtı.

- Reklam -

Netflix’te ücretsiz kullanıma açılan yapımlar şu şekilde: Strangers Things, Elite, Patron Bebek (The Boss Baby), When The See Us, Love is Blind, Gezegenimiz (Our Planet), Bird Box, Grace and Frankie, Murder Mystery ve Two Popes.

Bu listedeki yapımlardan dizi olanların ilk bölümlerini, filmleri ise baştan sona dek izleme imkânı platform tarafından kullanıcılara sağlanıyor. Dizilerin devam bölümlerini izlemek istediğinizde ise Netflix aboneliği satın almanız gerekiyor.

Ücretsiz Netflix İzleme Kampanyasına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Netflix, ücretsiz deneyimi için yeni bir sayfa hazırladı. BURAYA tıklayarak platformda hangi yapımları herhangi bir ücret ödemeden izleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Netflix Ücretsiz Dizi Film

Bağlantıda ilginizi çeken yapıma karar verdikten sonra “Hemen İzle” butonuna basarak dizinin ilk bölümünü ya da seçili filmin tamamını izlemeye başlayabilirsiniz.

- Reklam -

Yeni Netflix Özelliği Yolda

Netflix, platforma ilgiyi canlı tutmak için yeni özellikler denemeye de devam ediyor. Bununla birlikte yakın gelecekte “karışık oynatma” özelliğinin de kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Bu özellik sayesinde tıpkı çalma listelerindeki “karışık çalma” altyapısının benzer şekilde kullanılması planlanıyor. Karışık oynatma butonu ile birlikte platform içerisindeki keşif sürecinin daha etkili deneyimlenmesi hedefleniyor. Elbette bu özellik mecrayı yakından tanıyan kimi kullanıcıları pek de fazla heyecanlandırmayabilir. Ancak yeni aboneler için farklı bir keşif sürecine imkân sağlayacağı da kesin.

Netflix Türkiye RTÜK

Peki siz ücretsiz Netflix izleme kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce platform bu tip kampanyalar ile popüleritesini artırmaya devam edebilir mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Netflix ve Hükûmetlerin Savaşı: İşte Yayından Kaldırılan Yapımlar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the stand fragmanı

The Stand Fragmanı: Mahşer Yakın!

The Haunting Bly Manor Fragmanı

The Haunting: Bly Malikânesi Fragmanı – Netflix’te Korku Rüzgârları