in ,

The Haunting: Bly Malikânesi Fragmanı – Netflix’te Korku Rüzgârları

The Haunting: Bly Malikânesi fragmanı yayınlandı! The Haunting of Hill House 2. Sezon yepyeni bir korku klasiğini işliyor.

The Haunting Bly Manor Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Haunting of Hill House dizisi 2. sezon bölümleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. “The Haunting” üst başlığı altında yeniden şekillenen dizide yeni sezon The Haunting: Bly Malikânesi (The Haunting of Bly Manor) olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Diziden ilk fragman paylaşıldı.

Geçen hafta ilk bakış görselleri ile karşılaştığımız diziden ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Netflix ekranlarına gelmesi planlanan ve Mike Flanagan tarafından geliştirilen dizi, antolojik bir anlayışa sahip.

1. sezonda The Haunting of Hill House dizisinde Shirley Jackson’ın Tepedeki Ev adlı korku klasiğinin serbest uyarlaması ile karşılaşmıştık. 2. sezonda ise Henry James’in The Turn of the Screw (Yürek Burgusu) hikâyesi izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Haunting of Hill House 2. sezon ise The Haunting of Bly Manor olarak yayınlanacak.

- Reklam -

The Haunting: Bly Malikânesi Önümüzdeki Ekim Ayında Netflix Ekranlarında Olacak

Yine bir korku klasiğini ekranlara taşıyacak olan 2. sezon, iki kardeşe bakmakla görevli mürebbiyenin, konuk olduğu evde hayaletler görmesiyle başlayacak. Dizi, Henry James’in Yürek Burgusu kitabının serbest bir uyarlamasını konu alacak.

Dani Clayton adlı mürebbiyeyi Once Upon a Time… in Hollywood, Amazing Stories ve You yapımlarında karşımıza çıkan Victoria Pedretti oynuyor.

The Haunting Bly Manor Fragmanı

Clayton’ın yakın arkadaşı Peter’ı ise Faster, Whats Your Number? ve The Invisible Man’de görme fırsatı bulduğumuz Oliver Jackson-Cohen canlandırıyor.

- Reklam -

Hem Pedretti hem de Cohen, birinci sezonda da karşımıza çıktı. İkili, 2. sezon bölümlerinde başrolleri paylaşacak. Dizinin ilk sezonundan hatırlayacağımız Henry Thomas ve Kate Siegel da yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

The Haunting of Bly Manor’daki diğer oyuncular da şu şekilde açıklandı: T’Nia Miller, Rahul Kohli, Amelia Eve, Amelie Smith, Benjamin Ainsworth ve Catherine Parker.

The Haunting: Bly Malikânesi dizisi 9 Ekim 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Korku, gizem ve drama türlerindeki uyarlamadan yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Haunting: Bly Malikânesi Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Peki siz The Haunting konseptini nasıl buluyorsunuz? Yeni uyarlamadan yana umutlu musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Kapalı Kutu İmgesi Nedir?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Konst Konst dedi ki:

    9 Ekim’e az kaldı! :hugs: Heyecanlı mıyız, ben çok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Ücretsiz Dizi Film Abonelik İzle

Netflix Ücretsiz Dizi ve Film İzleme Kampanyası Başlattı

Conan: Ejderhanın Saati - Robert E. Howard

Conan: Ejderhanın Saati – Robert E. Howard’ın Tek Conan Romanı Raflarda