in

Taika Waititi’nin “Reservation Dogs” Adlı Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Reservation Dogs 3. sezon onayı aldı. Taika Waititi ve Sterlin Harjo’nun Hulu dizisi, 2. sezonun finalinden önce güzel bir haber ile hayranlarının karşısına çıktı.

Reservation Dogs 3. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Reservation Dogs 3. sezon için yenilendi. Taika Waititi ve Sterlin Harjo tarafından Hulu / FX için hazırlanan komedi dizisi, 2. sezonun final bölümünden önce sevindirici onay haberiyle geldi.

Taika Waititi’nin sevilen projelerinden biri olan Reservation Dogs, ilk olarak geçen yılın ortalarında maceralarına başladı. Sterlin Harjo ve film yapımcısı Taika Waititi tarafından yaratılan yarım saatlik komedi, “Elora Danan” (Devery Jacobs), “Bear Smallhill” (D’Pharaoh Woon-A-Tai), “Willie Jack” (Paulina Alexis) ve “ Cheese” (Lane Factor) adlı kırsal Oklahoma’da yaşayan dört yerli gencin maceralarını konu ediniyordu. 1990’ların Quentin Tarantino filmi Rezervuar Köpekleri’ne saygılarını sunan beşinci mürettebat üyesinin ölümünden sonra, gençler Kaliforniya’da yaşama hayallerini gerçekleştirmek için çalmaya ve para biriktirmeye başlarlar.

Reservation Dogs, birkaç yerli yazar ve yönetmene ek olarak, neredeyse tamamen yerli bir Kuzey Amerika oyuncu kadrosuna ve yapım ekibine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Komedi, Dünya Yerli Halklarının Uluslararası Günü olarak kutlanan 9 Ağustos’ta çıkış yaptığından beri bu gerçeği hem ekranda hem de ekran dışında kutladı. O zamandan beri, akış gösterisi güçlenmeye geçti.

- Reklam -

Reservation Dogs 3. sezon onayı

Reservation Dogs 3. Sezon Onayı 2. Sezonun Final Bölümünden Önce Geldi

Hulu şimdi Reservation Dogs’un 2023’te başlaması planlanan 3. sezonu için geri döneceğini onayladı. Haber, dizinin 28 Eylül’de yayınlanacak olan 2. sezon finalinden önce paylaşıldı. Dizinin yapımcılarından biri olan Harjo, bu süreçte dizinin aldığı muazzam desteğin olağanüstü olduğunu kaydetti.

En İyi Komedi dalında Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda adaylığa ek olarak Reservation Dogs, yayınlanmasının üzerinden sadece bir yıllık bir zaman geçmesine rağmen bugüne dek  80’den fazla “en iyiler” listesine girmeyi başardı. Eleştirmenler oyuncu kadrosunu performanslarından ötürü övdüler ve ayrıca yazarların ışıldayan bir büyüme hikâyesi anlatmak için türleri karıştırmada nasıl başarılı olduklarını detaylandırdılar. Diğer incelemeler, zengin görsellere atıfta bulunarak, çerçevelerin küçük ayrıntılarla nasıl canlandığına bolca değindi.

- Reklam -

Reservation Dogs 3. sezon onayı

Şimdilik 2. sezon finalinin yayınlanması beklenen dizinin 3. sezon çalışmalarının ne zaman başlayacağı veya ne zaman yayına gireceği gibi bilgiler henüz mevcut değil.

Reservation Dogs’un yeni sezon onayı konusunda sizlerle neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

iron man oyunu ea games

Marvel’ın Yeni Oyunu “Iron Man” Electronic Arts İmzası ile Geliyor

Andropoz fragmanı netflix türkiye

Engin Günaydın’ın Başrolünde Yer Aldığı Netflix Dizisi “Andropoz”dan Fragman