in ,

Rick and Morty 5. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Geldi

Rick and Morty 5. Sezon fragmanı yayınlandı. Adult Swim’in yetişkinlere özel animasyon dizisi önümüzdeki yaz geri dönüyor.

Rick and Morty 5. Sezon Fragmanı - Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 5. sezon fragmanı yayınlandı. Adult Swim’in popüler çizgi dizisi için yayın tarihi de sonunda belli oldu. Sevilen yapım bu yaz ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Daha önce ilk bakış fragmanını izleme fırsatı bulduğumuz 5. sezon için sonunda uzun bir tanıtım geldi. Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından yaratılan yapım uzun sayılabilecek bir aranın ardından izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Koronavirüs pandemisinin ciddi sıkıntılar çıkarttığı yapımlar arasında yer alan Rick and Morty, 5. sezon ile hayranlarının özlemini gidermeye geliyor.

- Reklam -

The Simpsons, Family Guy, Futurama ve South Park gibi yetişkinlere yönelik çizgi diziler arasına hızlı bir şekilde katılan R&M ilk olarak 2013 yılında yayınlanmaya başladı. “Çılgın” bilim insanı Rick’in torunu Morty ile birlikte tuhaf gezegenler, farklı boyutlar ve zamanlar arasında salınan fantastik maceralarını konu alan yapım, kısa bir süre içerisinde kendi kitlesini yaratmayı başardı.

Rick and Morty 5. Sezon Fragmanı | İZLE

Dizinin yeni sezon bölümleri hakkında 2 dakikalık doyurucu bir fragman yayınlandı.

YouTube video

Mayıs 2020 tarihinde 4. sezon finalini yayınlayan dizi, 5. sezon için izleyiciyi neredeyse bir yıldan fazla bir zaman daha bekletmiş olacak. Rick and Morty 5. sezon yayın tarihi 20 Haziran 2021 olarak açıklandı. Adult Swim’in paylaştığı fragman ile birlikte yapımın çıkış zamanı da böylece netleşmiş oldu.

3. sezonun ardından çıkmaza giren yapım, o dönem en az “70 bölüm olacak şekilde” bir anlaşma imzalayarak sıkıntılarını gidermişti. Bundan sonra araların eskisi kadar uzun olmayacağı da müjdelenmişti. Fakat Covid-19 pandemisi bütün planları yerle bir etti. Animasyon serisi kaçınılmaz olarak yeni ertelemeler aldı.

Morty Yeni Aşkı ile Tanışacak

Serinin yaratıcılarından Dan Harmon, dizinin yeni bölümleri hakkında verdiği söyleşide ufak bir ipucu da verdi. Buna göre Morty, gelecek sezonda yeni bir ilişkiye de başlayacak. Bu ilişkinin Jessica ile olmayacağı bilgisi de paylaşıldı.

- Reklam -

Rick and Morty 5. Sezon Fragmanı - Yayın Tarihi

Rick and Morty 5. sezon 20 Haziran 2021 tarihinden itibaren Adult Swim’de yayınlanmaya başlayacak. Bütün sezonun yayınlanması tamamlandıktan sonra, bölümler her zaman olduğu gibi Netflix kütüphanesindeki yerini de alacak.

Öte yandan serinin gelecek sezonları için de çalışmalar sürüyor. 7. sezonun şu anda senaryo aşamasında olduğunu hatırlatalım.

Peki siz yeni fragmanı nasıl buldunuz? Gelecek sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Şükürler olsun! :revolving_hearts::bouquet::revolving_hearts::revolving_hearts::rose::revolving_hearts::bouquet::tada::tada::tada::tada:

  2. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Çok acele etmesinler de kaliteli bir sezon olsun.
    Beklentim de; dünyanın en iyi dizisi ünvanını korumaları.

  3. Avatar for Ibrahim_Ozer Ibrahim_Ozer dedi ki:

    Bu çok güzel bir haber.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers Filmleri - Shakespeare

Avengers Filmleri, Shakespeare Dünyasına Uyarlanıyor

Kabadayılar Tarihi Kitap Önerisi

Kabadayılar Tarihini Keşfetmek için Okumanız Gereken 20 Kitap