in ,

Star Wars: The High Republic Animasyon Dizisi Geliyor

Star Wars: The High Republic animasyon dizisi için çalışmalar başladı. Jedi’ların altın çağında geçecek yeni maceralara hazırlanın.

Star Wars: The High Republic animasyon dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The High Republic animasyon dizisiolarak geliyor. Yıldız Savaşları evreni giderek genişliyor!

1977 yılında hayatımıza ilk filmiyle giren Star Wars evreni, ardından gelen çizgi romanlardan kitaplara, animasyon filmlerinden dizilerine kadar neredeyse her alanda bir şeyler sundu. Bu durum da hayranların uçsuz bucaksız evreni daha iyi anlamasına yardımcı oldu. Bağlantılı yapımlar izleyicilere gezegenler, yaratıklar ve hatta karakterler hakkında en çok ihtiyaç duyulan materyalleri sağlayarak, beyaz perdede başlayan süreci daha da derinleştirdi.

Geçen yıl aralık ayında yayınlanan Star Wars: The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) ile Skywalker Saga nihayet sonlanmıştı. Toplam dokuz film süren maceranın özellikle son üç yapımı hayranlarca oldukça olumsuz eleştiriler almıştı. Neyse ki aynı tarihlerde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayan ilk canlı aksiyon yapımı The Mandalorian dizisi ile hayranlar kaliteli bir yapım izlemenin keyfini sürdüler. Şimdi de yeni gelen bir haberle birlikte, geçen şubat ayında duyurulan serinin ekranlara animasyon formatında geleceği belli oldu.

- Reklam -

Star Wars: The High Republic

Cinelix’in paylaştığı bilgilere göre Lucasfilm şu anda üç yeni animasyon dizisi üzerinde çalışıyor. Bu animasyon dizi çalışmalarından bir tanesi de Star Wars: The High Republic döneminde geçeceği duyuruldu.

Star Wars: The High Republic Animasyon Dizisi Dışında Canlı Aksiyon Yapımı da Gelebilir

The High Republic, Yıldız Savaşları serisinde henüz keşfedilmemiş bir dönem olan Jedi’ların altın çağında geçen maceraları konu edinecek. Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999) filminden 200 yıl öncesini konu edinecek yapım Jedi’ların en korktukları şeyleri de gösterecek. Üstelik gelen fısıltılar Yüksek Cumhuriyet serisinin sadece animasyon dizisi formatında kalmayabileceğini gösteriyor.

Gelen dedikodular arasında The High Republic’e odaklanacak potansiyel bir canlı aksiyon dizisinin söylentileri de bulunmakta. Ancak şu an için bu bilginin doğruluğunu onaylatabilmek mümkün görünmüyor.

- Reklam -

Star Wars: The High Republic light of the jedi

Bu sırada serinin ilk kitabı olan The High Republic: Light of the Jedi, normalde bu yılın ağustos ayında yayınlanacaktı. Fakat daha sonra çıkış tarihi 5 Ocak 2021’e ertelendi. Kitabın dilimize çevrilip çevrilmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Star Wars: The High Republic animasyon dizisi çalışmalarına ne zaman başlanacağı veya başında kimlerin olacağı bilgisi de şu an için bir sır.

Skywalker Efsanesi’nin 200 yıl öncesine gitmek ve seride daha önce hiç görülmemiş kısımlara göz atmak heyecan verici duruyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Erato Erato dedi ki:

    Harika bir haber. The Clone Wars ve Rebels başarılı animasyon dizileriydi, bu dizinin de başarılı olacağına inanıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Godfather 4 Filmi

The Godfather 4 Filmi, Coppola’sız da Olsa Gelebilir

discovery kr

Discovery+ Geliyor: Discovery Yeni Dijital Yayın Platformunu Duyurdu