in

The Witcher 3. Sezon Beklenenden Çok Daha Fazlasını Verecek

The Witcher 3. sezon için beklentiler şimdiden yükseldi. Dizinin başındaki isim olan Lauren S. Hissrich, ilk iki sezonun aslında üçüncüsü için hazırlık olduğunu belirtti.

The Witcher 3. sezon devasa olacak
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezon için beklentiler yükseldi. Dizinin yapımcısı Lauren S. Hissrich, ilk iki sezonda şimdiye kadar anlatılanların “muhteşem” üçüncü sezonu için bir temel görevi gördüğünü söyledi.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin fantastik serisinden uyarlanan The Witcher’ın hikâyesi hız kesmeden devam ediyor. Rivyalı Geralt dizinin 2. sezonu ile izleyicilerinin karşına çıktı. Dizi ilk sezonu izleyicilerden oldukça iyi notlar aldı ve henüz yayınlanmadan ikinci sezonun geleceğini garantiledi. Bununla birlikte geçen aylarda yayınlanan fragman ile yaklaşan yeni sezonunu duyurdu.

Lauren S. Hissrich: “The Witcher 3. Sezon Devasa Olacak”

The Witcher 3. sezon

- Reklam -

Dizinin 2. sezonu yeni çıkmış olsa da, yapımcı Lauren S. Hissrich vakit kaybetmeden sonraki sezon hakkında konuşmaya başladı. Hissrich, ilk iki sezonun aslında senaryosu üzerinde çalıştığı üçüncü sezona hazırlık olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada izleyicileri muhteşem bir 3. sezonun beklediği müjdesini verdi.

“Senaryo bölümünü neredeyse bitirdik ve muhteşem oldu. (3. sezonun) aldığı şekilden çok memnunum çünkü bu sezon en sevdiğim kitap olan Time of Contempt serisini anlatıyor. Birinci ve ikinci sezon, üçüncü sezonda yaşanacak büyük olaylar için iyi bir temel olduğunu düşünüyorum.”

Hissrich üçüncü sezonda tam olarak ne yaşanacağına dair detay vermese bile çekimlerin önümüzdeki zaman diliminde başlayacağını da doğruladı.

“Ama asıl yaratıcı kısım şimdi başlıyor. Senaryomuz elimizde ve yönetmenleri, oyuncuları sete çağırıyoruz. Daha derine doğru ineceğiz, bazen geriye döneceğiz ve bunun muhteşem bir sezon olduğundan emin olacağız.”

Yapımcı, gelecek sezonun kitapla yakından ilişkili olacağını ve bol aksiyon ile ölümlerin olacağı bir sezon olduğunu da sözlerine ekledi.

- Reklam -

The Witcher 3. Sezon Netflix TUDUM Etkinliği Kapsamında Duyurulmuştu

The Witcher 3. sezon bölümleri

Hanry Cavill’in başrolünde yer aldığı dizinin 3. sezonunun geleceği TUDUM etkinliği ile doğrulanmıştı. Ayrıca The Witcher animesi ve The Witcher: Blood Origin yapımı da duyurulmuştu. Henüz 2. sezon yeni yayınlanmışken üçüncü sezonda işlenecek konular merakla bekleniyor. Senaryo sürecinin tamamlanmasının ardından çekimlerin 2022 yılında başlaması planlanıyor. Şimdilik gelecek sezon Mysterious Monsters ismi ile tanıtılmış durumda.

The Witcher 2. sezon tüm bölümleriyle birlikte 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:
    1. sezonu bitirmeme 2 bölüm kaldı ama ben tatmin oldum açıkçası. İlk sezona göre daha dolu doluydu. 3. sezon da bunun üstünde olursa kitaplığıma çok ayrı bir yer açabilirim seri için. :smiley:
  2. Avatar for alper alper dedi ki:

    2 . sezona yeni başladım ama o nasıl Eskel öyle.

    Öfke nöbetleri , Geralt ile inatlaşma vs… :slight_smile:

    Eskel gitmiş Lambert 'in karikatürü gelmiş gibi.

    Sonradan Ekleme:

    2 . bölümün tamamını izleyince Eskel ile ilgili mesele anlaşıldı. :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

heykül heykeli kütahya

Kütahya’daki Kazılarda Binlerce Yıllık Herkül Heykeli Bulundu

Charles Dickens The Cricket on the Hearth çizim noel

Charles Dickens’ın Noel Temalı Peri Masalından Orijinal Çizimler İlk Defa Sergilenecek