in

The Witcher Dizisinde Philippa Eilhart Karakterini Canlandıracak İsim Belli Oldu

The Witcher dizisi 2. sezon bölümlerinde Philippa Eilhart karakterini canlandıracak oyuncuyu buldu: Cassie Clare.

The Witcher 2. Sezon Philippa Eilhart Cassie Clare
- Reklam -
- Reklam -

Netflix tarafından diziye uyarlanan The Witcher serisinde yeni bir oyuncu tercihi açıklandı. Yapımda Philippa Eilhart karakterini aktris Cassie Clare canlandıracak.

Başrolünde Rivialı Geralt karakteriyle Henry Cavill’in rol aldığı ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Witcher 2. sezon çekimleri devam ediyor. Yapımın prodüksiyonunda geçen yıl başlayan Koronavirüs pandemisi nedeniyle bazı aksaklıklar yaşanmıştı. Neyse ki çekimlerin sonuna yaklaşan dizinin önemli bir karakterinin daha kim tarafından canlandırılacağı belli oldu.

Redanian Intelligence’a göre yetenekli sahire Philippa Eilhart karakterini Cassie Clare oynayacak. İngiliz oyuncu Clare daha önce Delicious ve The Bisexual gibi TV dizilerde ve ayrıca Beauty and the Beast ve Mamma Mia: Here We Go Again gibi filmlerde rol aldı. Tüm bunlardan önce Ulusal Gençlik Tiyatrosu’na (National Youth Theatre) katıldığını bilinen bir isim.

- Reklam -

Şu an için Cassie Clare’nin canlandıracağı Philippa Eilhart karakterinin yeni sezonda nasıl bir etkisi olduğu hakkında herhangi bir ayrıntı bulunmuyor. Ancak Andrzej Sapkowski’nin kitaplarındaki ve CD Projekt Red’in oyunlarındaki rolü göz önüne alındığında, karakterin oldukça önemli bir rolde olacağını tahmin edebiliriz.

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Kısa Sürede Tamamlanacak

The Witcher 2. Sezon Philippa Eilhart Cassie Clare

Philippa Eilhart, 2011 yılında çıkan The Witcher 2’da bir süreliğine Vergen’in taş şehirlerinde ve ardından oyunun ikinci ve üçüncü bölümlerinde Loc Muinne’de bulunan büyük bir düşman olarak görünür. Oyunun sonlarına doğru kötü bir sorgulamadan geçer ve bu süreçte kör olur.

Bir baykuş kılığına girerek kaçıp kendini gizleyen karakter, The Witcher 3 oyununda gözlerini yeniden büyütmeye çalışır. Ayrıca Geralt’ın üçüncü macerasında önemli bir rol oynar ve ona Wild Hunt görevinde yardımcı olur.

- Reklam -

Netflix’in The Witcher’ı oyunlardan ziyade kitaplara dayandığı için bu tür olay örgüsünün gerçekleşmesi pek olası değil. Yine de ne hayranlar ne olacağını görmek için sabırsızlıkla bekliyor.

Yeni sezon ile ilgili daha önce Rahibe Nenneke’nin de yer alacağı ve Geralt’ın yeni zırhı belli olmuştu.

Peki ya siz Philippa Eilhart karakteri için yapılan oyuncu seçimini nasıl buldunuz? Sizce Cassie Clare, karakteri temsil etmesi için doğru bir isim mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Pc GamesN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Karakter oyuncu seçimleri için bir şey yazmayayım, genel anlamda bu konuda diziyi başarısız buluyorum.

    Bu sezon muhtemelen Thanedd şöleni ve Thanedd darbesi olacak. Philippa o olayların önemli aktörlerinden.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Ben de size katılıyorum. Oyuncu seçimleri başarısız.

  3. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    İlk sezonunu birkaç bölüm izleme hatasına düştüğüm leş dizi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Başka Yasalar - Anıl Alacaoğlu

Anıl Alacaoğlu’ndan Dehşetli, Absürt ve Gerçeküstü Öyküler: Başka Yasalar

Inheritance Dizi N.K. Jemisin

N.K. Jemisin’in Miras Üçlemesi Dizi Oluyor