in

Uma Thurman, Uber’i Anlatan “Super Pumped” Dizisinde Rol Alacak

Uma Thurman, ünlü ulaşım firması Uber’i konu alacak Super Pumped dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Uma Thurman Uber Super Pumped Dizi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Uma Thurman yolculuk şirketi Uber’i konu alacak Super Pumped dizisinde rol alacak. Showtime’da yayınlanacak yapım antoloji türünde olacak.

Quentin Tarantino’nun Pulp Fiction yapımıyla Oscar’a aday olan, Kill Bill, Batman & Robin ve Smash ile tanınan ABD’li oyuncu Uma Thurman’ın yeni projesi belli oldu. Yıldız isim, Showtime’ın her sezon başka bir hikâyenin konu alınacağı Super Pumped kadrosuna katıldı. Thurman, Uber’in yükselişini konu alacak dizide Amerikan haber sitesi Huffington Post’un kurucu ortaklarından Arianna Huffington karakterine hayat verecek.

Mike Isaac imzasını taşıyan 2019 tarihli Super Pumped kitabından ekrana taşınacak dizinin ilk sezonunda kara taşımacılığında büyük fark yaratmayı başaran paylaşımlı yolculuk şirketi Uber konu alınacak. Şirketin CEO’su Travis Kalanick ve onun akıl hocası Bill Gurley arasındaki çalkantılı ilişkinin işleneceği yapım, şirketin kuruluş döneminden başlayacak ve Silikon Vadisi’ndeki iniş çıkışlı macerasının tümünü gözler önüne serecek.

- Reklam -

Dizide Travis Kalanick ismini (500) Days of Summer, Inception, Looper ve The Trial of the Chicago 7 yapımlarında rol alan Joseph Gordon-Levitt oynayacak. Bill Gurley ise Argo, King Kong, Bloodline ve Manchester by the Sea yapımlarında boy gösteren Kyle Chandler tarafından canlandırılacak.

Kadrosuna Uma Thurman Takviyesi Yapan Super Pumped Dizisi Henüz Ön Hazırlık Aşamasında

Henüz ön hazırlık aşamasında olan Super Pumped dizisi bir antoloji formatında olacak. Yapımın her sezonu farklı bir “iş dünyası öyküsü” konu alacak. İlk sezonun işleneceği Uber’in ise yurt dışında hayli ses getiren bir başarı hikâyesi var.

Dizinin oyuncu kadrosunda Joseph Gordon-Levitt ve Kyle Chandler ikilisine eşlik edecek diğer isimler şu şekilde: Elisabeth Shue, Kerry Bishé, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt ve Babak Tafti.

Uma Thurman uber super pumped Arianna Huffington

Kadroya dahil olan son isim ise Uma Thurman. Thurman, Uber’in yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapmış olan Arianna Huffington’ı oynayacak. Yıldız oyuncuyu son olarak Suspicion ve Chambers dizileriyle The War with Grandpa filminde izleme fırsatı bulduk.

- Reklam -

Dizinin yazarları arasında Mike Isaac, Brian Koppelman (Runaway Jury), David Levien (Billions) ve Beth Schacter (Bunheads) yer alıyor.

Dizinin ilk bölümünü yönetecek isim ise The Sopranos, Boardwalk Empire ve Sex and the City yönetmenlerinden Allen Coulter olacak.

Showtime yapımı serinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Sizin yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robot Ressam Ai-Da mısır casus tutuklama

Robot Ressam Mısır’da Casusluk Suçuyla Gözaltına Alındı: Gözlerini Oymaya Çalıştılar

Bobby Roth Türkiye'de T World

Bobby Roth Türkiye’de: Ünlü Yönetmen Türkiye’nin İlk Süper Kahraman Evreni için Çalışacak