in

Watchmen Dizisine Jeremy Irons Dâhil Oldu

Alan Moore’un harikulade eseri Watchmen’den uyarlanan diziye Oscar ödüllü aktör Jeremy Irons dâhil oldu.

jeremy irons watchmen
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman sevenler için Alan Moore’un harikulade eseri Watchmen dendiği zaman akan sular durur. Herkes saygı duruşuna geçer ve ne kadar iyi bir çizgi roman olduğunu anlatır yılmadan. Hâl böyle olunca uyarlama haberleri de hem korkuyla hem de ilgiyle takip ediliyor.

Bildiğiniz üzere 2009 yılında Zack Snyder tarafından beyaz perdeye uyarlanan film, eleştirmen ve izleyicilerden ortalamanın üstünde eleştiriler almıştı. Ancak söz konusu bu seviyede önemli bir eser olunca, uyarlayanların işi her hâlükârda çok zor.

Geçtiğimiz yıl ise bir başka zorlu Watchmen projesi için dizi olarak çalışmalara başlandığını aktarmıştık. O günden beriyse heyecanla yeni gelişmeleri takip ettik. Geçen aysa dizinin senaristi Damon Lindelof, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, çizgi romanın bittiği kısımdan sonrasını ele alacağını ve Watchmen evreninde geçen tamamıyla yeni bir hikâye çekeceğini paylaşmıştı.

- Reklam -

Şimdiyse merakla beklenen yapımdan yeni bir haber daha var. Deadline’da paylaşılana göre, HBO’da izleyeceğimiz dizinin pilot bölümünün başrolünde Oscar ödüllü önemli isim Jeremy Irons yer alacak. Karakterinin kim olacağıyla ilgili detaylarsa daha paylaşılmadı. Ancak yaşlı ve zorba bir İngiliz lordunu canlandıracağı düşünülüyor.

- Reklam -

Daha öncesindeyse Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens ve Andrew Howard gibi isimler de seriye dâhil olmuştu.

Dizinin yayın tarihini henüz bilmiyoruz. Yeni gelişmeler paylaşıldıkça sizlere de aktaracağız.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Ben diziyi değil de, dizi sonrası Jeremy Irons’ın açıklamasını merak ediyorum. Batman v Superman Adaletin Şafağı sonrası, oynadık işte ayarında bir demeci vardı, diye hatırlıyorum. Mesleği sonuçta. Yer aldığı her projeye övecek de değil. Ama o zamanki çıkışı, bana yersiz gelmişti.

    Geçeyim diziye… Alan Moore’a saygım -ve büyücülük bilgisiyle yapabileceği lanetten(!) dolayı- Watchmen projelerine uzağım. Ne bileyim… Moore ile Gibbons işi bana yetti, be. O yüzden daha fazla Watchmen istemiyor olabilirim.

    Kesinlikle firmaların seveceği türden bir tüketici değilim :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

is bankasi kultur klasikler 5 6

İki Yeni Kitapla Türk Edebiyatı Klasikleri Serisi Büyüyor!

far lone sails inceleme

Far: Lone Sails – Buram Buram Yalnızlık