in ,

Popüler Anime Serisi Dragon Ball’un Yeni Projesi için Çalışmalar Başladı

Yeni bir Dragon Ball projesi geliyor. Popüler animenin yaratıcıları, Dragon Ball Super: Super Hero’nun Japonya’da vizyona girmesiyle bir sonraki adım için çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Yeni Dragon Ball Anime Dizisi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir Dragon Ball anime dizisi için çalışmalar başladı. Hayranların uzun süredir beklediği serinin yeni filmi Dragon Ball Super: Super Hero, Japonya’da vizyona girdi ve maceranın arkasındaki ekip yeni bir projenin geliştirildiğini açıkladı.

Dragon Ball Super: Super Hero, popüler serinin beklenen en son yapımı. Japonya’da 11 Haziran’da gösterime giren macera, bu ağustos ayında dünya genelinde sinemalara gelecek. Türkiye’de sinema salonlarını ziyaret edip etmeyeceği bilinmese de, yeni film odağını Gohan’a kaydırmış durumda. Super’in televizyonda yayınlanan dizisi için geri dönüş olup olmayacağını merak eden birçok izleyici, yeni beyaz perde macerasından sonra ne bekleyebileceklerini merak ediyor.

Serinin yapımcılarından olan Akio Iyoku, V Jump’ın son sayısında anime hayranları için heyecan verici haberler paylaştı ve Dragon Ball için yeni bir projenin geliştirildiğini duyurdu.

- Reklam -

Yeni Dragon Ball Anime Dizisi Ayrıntıları Henüz Açıklanmadı

Yeni Dragon Ball Anime Dizisi Çalışmaları Başladı

Hemen aşağıdan Iyoku’nun tüm açıklamalarını okuyabilirsiniz.

“Dragon Ball Super: Super Hero, yalnızca Japon izleyiciler için değil, tüm dünya düşünülerek yapılmış bir filmdir. Dragon Ball, Japonya’nın gurur duyduğu bir dizi, bu yüzden film üzerinde çalışırken bir sorumluluk duygusu hissettik. Bu yaz Amerika’da da piyasaya sürüyoruz! Ne? ’Sırada ne var?’ diye mi soruyorsunuz? Eh, seriye yeni bir giriş daha şimdiden yapım aşamasında! Super Hero’yu yapmamız beş yılımızı aldı, bu yüzden şimdiden bir sonraki adım üzerinde çalışmamız çok doğal! Sonuçta Toriyama-sensei, her zaman yeni konseptler ve fikirleri üzerinde çalışıyor. Hepimiz bu evrenin bir sonraki adımında sizlere ne göstermek istediğimizi düşünüyoruz.”

Yönetmen ayrıntıları gizli tuttuğu için projenin tam olarak neleri kapsayacağı henüz bilinmemekte. Iyoku’nun belirttiği gibi, bu yeni projenin hangi formatta olacağı belirsiz olsa da, kaynak materyal olarak seçilebilecek çok sayıda manga içeriği var. Ancak ne olursa olsun, hayranların bu yeni macera için bir süre beklemesi gerekecek.

- Reklam -

Dragon Ball Super: Super Hero

Super Hero, androidler Gamma 1 ve Gamma 2 şeklinde geri dönen Yeni Kızıl Kurdele Ordusu ile karşı karşıya gelen ve saldırganlarını savuşturmak zorunda kalan Gohan ve Piccolo’yu takip ediyor. Filmin sonunun, Dragon Ball’un yeni projesini de büyük ölçüde etkileyeceği tahmin ediliyor.

Dragon Ball’un yeni bölümlerinin gelecek olması sizleri de heyecanlandırıyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

brad pitt emeklilik kariyer

Brad Pitt, Kariyerinin Son Dönemlerinde Olduğunu Açıkladı

Vahşi Hayat - Richard Ford

Modern Amerikan Edebiyatının Önemli Temsilcilerinden Richard Ford, “Vahşi Hayat” ile Türkçede