in ,

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisinden Prime Üyelerine Özel Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power için Amazon Prime üyelerine özel yeni bir tanıtım filmi ve ikinci uzun fragman için tarih paylaşıldı.

yeni yüzüklerin efendisi dizisi the rings of power tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Amazon, Prime üyelerine özel olarak yayınladığı görüntülerde sıradaki uzun fragmanın tarihini de açıkladı.

J.R.R. Tolkien’in ünlü fantastik diyarı Orta Dünya’da geçecek yeni dizi, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde anlatılmayan bir zaman dilimini işleyecek.

Tam adı The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) olan dizi Amazon Prime’ın en büyük bütçeli işi olacak. Toplamda 1 milyar dolarlık bir maliyet ön gürülen dizide bugüne dek bir fragman, pek çok görsel ve karakter posterleri paylaşıldı.

- Reklam -

Hayranların gözü ise yakın gelecekte çıkması beklenen ikinci uzun fragmanda. Amazon, yalnızca Prime üyelerinin erişebileceği yeni bir tanıtım yayınlayarak beklenen fragmanın tarihini duyurdu.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power” Yeni Tanıtım Filmi | İZLE

YouTube video

Yayınlanan yeni tanıtımda, Orta Dünya’daki farklı karakterlerin üzerinden geçerek yeryüzüne çarpan bir gökcismi görünüyor.

Tanıtımın ardından gelen bilgi yazısında ise yeni fragmanın 14 Temmuz 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacağı aktarılıyor.

Yapımda Galadriel, Sauron, Gil-Galad ve Elrond gibi tanıdık karakterler de yer alıyor. Bununla birlikte geçen haftalarda paylaşılan ve içerisinde Ent ırkına da yer veren reklam filminden yola çıkarak Entlerin de görüleceği tahminleri, yeni tanıtımla birlikte doğrulanmış oluyor.

Güç Yüzükleri dizisinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Başlangıç bölümünün adı adı ise Shadow of the Past (Geçmişin Gölgesi) olacak.

Yaratıcı koltuğunu J.D. Payne ve Patrick McKay ikilisinin paylaştığı dizide oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen bazı isimler şöyle:

- Reklam -

Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew.

The Rings of Power dizisi ork yüzüklerin efendisi amazon

Tolkien’in Sillmarillion’da işlediği Birinci Çağ ve Yüzüklerin Efendisi’nde aktardığı Üçüncü Çağ’a kıyasla İkinci Çağ’daki hikâyeler yeterince detaylı şekilde okurlara aktarılamadı. Bu sebeple dizinin geniş bir zaman diliminde, hangi öyküleri anlatmayı seçeceği hâlâ merakla bekleniyor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime kanalı üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Yeni tanıtıma dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Indian Express

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Philip K. Dick, Hayatı ile Film Konusu Olacak

Bilimkurgunun Usta Kalemi Philip K. Dick’in Hayatı Film Oluyor

Zellenbur'un Sıradan Bir Günü - Metin Nart

Metin Nart’ın Öyküleri “Zellenbur’un Sıradan Bir Günü” Kitabında Bir Araya Geliyor