in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde İlk Bölümün Adı Belli Oldu: Yeni Görseller Yayınlandı

The Rings of Power 1. bölüm adı yayınlanan bir görsel eşliğinde duyuruldu. Yüzüklerin Efendisi dizisi “Shadow of the Past” ile başlayacak.

The Rings of Power 1 bolum adi yuzuklerin efendisi
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 1. bölüm adı paylaşıldı. Yüzüklerin Efendisi dizisi için yayınlanan yeni görselle birlikte ilk bölümün adı da ortaya çıktı.

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinde ilk bölümün yönetmenliğini üstlenen J. A. Bayona, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı gönderide yapımdan yeni bir kareye ve ilk bölümün adına yer verdi.

Dizinin ilk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek. Maceranın başlayacağı bölümün adı ise Shadow of the Past (Geçmişin Gölgesi) olarak açıklandı.

- Reklam -

Amazon Prime’ın dev bütçeli J.R.R. Tolkien uyarlamasından her geçen gün yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Güneşin İkinci Çağı’nda geçecek dizi, Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde anlatılmayan geçmiş bir zaman dilimini işleyecek.

İlk bakış görselleri Empire Magazine’de yayınlanan diziye dair yeni detaylar, flashback sahnelerinin kullanımına dair bazı fikirler veriyor.

The Rings of Power 1. Bölüm Elflerin Lindon’da Düzenlediği Bir Toplantıyı İçerecek

Yayınlanan görselde Lindon’da Lindon’da Gil-galad tarafından düzenlenen bir toplantı yer alıyor.

The Rings of Power 1 bölüm adı yüzüklerin efendisi dizi

Tolkien’in Orta Dünya mitolojisi yaklaşık 9.000 yıla yayılıyor. Elflerin karanlık Lord Morgoth ile savaştığı ve yüzlerce yıl süren İlk Çağ; Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde gösterdiği Üçüncü Çağ hikâyenin yalnızca bir kısmı.

Güneşin İkinci Çağı ise yüzüklerin dövülüşü, Sauron’un yükselişi gibi konulara ve Sauron ile birlikte Galadriel ve Elrond gibi tanıdık karakterlere de yer veriyor.

Güç Yüzükleri dizisi ise J.D. Payne’in de aktardığı gibi, “Tolkien’in mitoslarındaki en büyük hikâyelerden bazılarını içeren İkinci Çağ’da” geçiyor.

güç yüzükleri dizisi

J.D. Payne ve Patrick McKay ikilisi tarafından ekrana taşınan yapımın oyuncu kadrosunda Peter Mullan, Cynthia Addai-Robinson, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Robert Aramayo ve Augustus Prew gibi isimler yer alıyor.

Dizinin toplam 5 sezon ve 50 saat süreceği biliniyor. Öte yandan yeni uyarlamanın, Peter Jackson’ın üçlemesinden de farklı bir yoldan gideceği de aktarılmıştı.

- Reklam -

The Rings of Power için ikinci fragmanın önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

The Rings of Power amazon dizi

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime üzerinden izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacak.

Yayınlanan diğer görsellerden bazıları şu şekilde:

dizi lotr

amazon yüzüklerin efendisi güç yüzükleri

lotr dizisi yeni

yeni yüzüklerin efendisi dizisi amazon

amazon lotr dizi

Siz yeni görsel ve dizinin ilk bölüm adı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Slash Film

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Fotoğraflar sanki dandik bir netflix dizisini andırıyor.Çok kötü fiyasko olacak besbelli.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ünlü insanların dna'ları çalınabilir

Endişe Yaratan Tartışma: Ünlü İnsanların DNA’ları Çocuk Yapmak için Çalınabilir

Thunderbolts Film Oluyor: Yeni Marvel Yapımı Yolda

Thunderbolts Filmi Duyuruldu: Marvel, Kendi Suicide Squad Ekibini Sinematik Evrene Getiriyor