in

Hem Kitap Hem Ajanda! “Günlerin Getirdiği” Raflarda

Yazar Silvia Arsebük’ün kaleme aldığı “Günlerin Getirdiği” isimli 16 aylık ajanda serisinin bu yılki teması arketipler.

Günlerin Getirdiği 16 aylık ajanda
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez geçtiğimiz yıl çıkan, “Günlerin Getirdiği” isimli 16 aylık ajandanın Eylül 2019-Aralık 2020 tarihlerini kapsayan yeni hali raflarda. Bireysel ve kurumsal atölye projelerinin yöneticiliğini de üstlenen Silvia Arsebük‘ün hazırladığı bu ajandanın teması ise arketipler.

Aynı zamanda uzmanlık alanı da olan arketiplerle ilgili hem daha fazla bilgi edinebiliyor hem de programlarınızı kaydetmeye, kendi dönüşümünüzü izlemeye, biraz çizmeye, biraz yazmaya biraz kendinizle tanışmaya ve hayal kurmaya davet ediyor.

Ajanda için hazırlanan tanıtım metni şöyle:

Günlerin GetirdiğiArsebük’e göre, “Hayatı anlamlandırmak büyük ölçüde bizim elimizde.  Bunun yolu öncelikle kendimizi tanımak, beslendiğimiz kaynakları bilmek ve gölgelerimizle yüzleşmekten geçiyor.” İşte bu noktada Silvia Arsebük, arketipleri çıkarıyor karşımıza ve diyor ki; “Arketiplerimi keşfetmeye başladığımda, içimdeki “ben”lerle tanıştım. Onların aydınlık ve gölge taraflarının yaşamımı nasıl etkilediğini fark ettim. Bu sayede kim olduğumu ve bana nelerin iyi geldiğini, güç kattığını, nelerin güçsüz bıraktığını gördüm. Ruhumun ve benliğimin gerçek ihtiyaçlarını anlamak hayatımı kolaylaştırdı, huzur ve denge getirdi.”

- Reklam -
- Reklam -

Bu yıl her ay yalın bir dille açıklanmış bir arketip ile tanışıyoruz. Kolaylıkla uygulanabilir alıştırmalar, pek çok davranışımıza ve düşünce kalıbımıza dair nedenleri anlamlandırıyor, kabullerimizi genişletiyor ve şifalanmamıza olanak tanıyor. Alıştırma, yazı ve aforizmalar ile çeşitlenen ajanda, en değerli hazinemiz olan zamanımızı düzenlerken varlığımızı keşfetme imkânı sunuyor. Eylül 2019-Aralık 2020 tarihlerini kapsayan ajanda Ağustos ayında raflardaki yerini alıyor!
Libros Kitap etiketiyle çıkan 280 sayfalık ajandanın raf fiyatı ise 49,90 TL. Günlerin Getirdiği isimli ajandayı kitapçılardan ve online kitap satış sitelerinden temin edebilisiniz.


Silvia Arsebük Kimdir?

1963 yılında İstanbul’da doğdu. Eskişehir Üniversitesi’nde iş idaresi bölümüne devam ederken desinatörlük yapmaya başladı. 2005’ten beri, kişisel gelişim alanında çalışmalar yapıp, bunları Uzakdoğu seyahatleriyle harmanlayarak mandala atölyesi tasarladı. Yeşim Cimcoz Yazı Evi’nde, “Yazı”, “Yazıyla Terapi”, “EFT”, “Arketipler ve Kahramanın Yolculuğu” konusunda aldığı eğitimlerle, farkındalık alanında çeşitli atölyeler kurguladı ve yönetmeye başladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Dışavurumcu Sanatlar ve Yaratıcılık Programı’nı tamamladı. Halen Yazı Evi’nde eğitmen olup bireysel ve kurumsal atölye projeleri yönetmektedir.


Kahramanın Benzer Yolculuğu: 6 Başlıkta Romanın Çatısı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man Sony Disney

Marvel Sinematik Evreni’yle İpleri Kopartan Spider-Man Filmlerinin Akıbeti Ne Olacak?

Philip K. Dick Tarot Kartları

Bilimkurgunun İleri Görüşlü Yazarı “Philip K. Dick”in İç Dünyasından Esinlenilmiş Tarot Kartları