in

Marcus Sedgwick’in Yeni Kitabı “Kanlı Bir Kış Gecesi” Raflarda

Marcus Sedgwick’in yeni kitabı Kanlı Bir Kış Gecesi, Epilson Yayınevi etiketi ile raflardaki yerini aldı.

Kanlı Bir Kış Gecesi - Marcus Sedgwick
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce “Kılıç Tutan Elin Şarkısı” ve “Cüce Kız Ve Kuzgun Oğlan” adlı eserleri Türkçeye çevrilen, Birleşik Krallık doğumlu yazar Marcus Sedgwick’in yeni kitabı Kanlı Bir Kış Gecesi, Epsilon Yayınevi etiketi ile raflardaki yerini aldı.

Geçmişte Brandford Boase Ödülü ve Guardian Çocuk Fantazyası Ödülü kazanmış, 1968 doğumlu yazarın bu eseri de 2014’te Michael L. Printz Ödülü’na layık görülmüş.

Genç-yetişkin türündeki bu fantastik-korku romanı okurla buluşmaya başladı.

- Reklam -

Kanlı Bir Kış Gecesi – Marcus Sedgwick | Arka Kapak Tanıtımı

Aşk, tutku, dehşet, savaş, fedakârlık, şefkat, korku ve güzellik… Yüzyıllara yayılan yedi öykü ve aralarında gizemli bir bağ…

Tuhaf keşifler yapan bir arkeolog, kendini evinden çok uzakta bulan bir pilot, bir ressam,bir hayalet, bir vampir ve ejderhaya benzeyen bir çiçek. Cenneti andıran Kutsal Ada’da hangi sırlar saklı?

- Reklam -

Kurban törenleri. Hepkaybedenler. Gözlerini bambaşka hayatlara açanlar. Çağlara yayılan bir döngüyü bozacak kadar güçlü ne var hayatta?

“Bu korku dolu roman akla Zaman Yolcusunun Karısı ve Lost’u getiriyor.” – Kirkus Reviews

Kübra Tekneci tarafından çevrilen 232 sayfalık romanın editörlüğü Emirhan Burak Aydın tarafından üstlenilmiş. Bu iki ismi Rıhtım takipçileri daha önce incelediğimiz Aşk ve Ölüm Şarkıları başta olmak üzere Epsilon’dan çıkan pek çok eserden hatırlayacaklardır. Kitap kısa süre önce ciltli olarak raflardaki yerini aldı.

Özgür Kuru

1988 Ankara doğumluyum. Jules Verne kitaplarıyla geçen gençlik yıllarım, bilimkurgu, doğa ve insanın kendini keşfetmesi gerektiğini idrak etmemle değişmeye başladı.

Profesyonel olarak bilişim sektörünün bir neferi olmakla birlikte motosiklet, bisiklet, kampçılık, olta balıkçılığı gibi hobilerle hayatımı süslemeye çalışıyorum. Stargate'e yetişememiş ve Stargate'ten sonra dizi izleyemeyen bir çeşit izleyiciyim.

Kitaptan uyarlanmış filmleri izlemeden önce mutlaka kitabını okumalıyım gibi bir toteme sahibim. Bu yüzden yıllarca ötelediğim filmler var. İzlememiş olmaktan değil fakat okumamış olmaktan, kitaplara her baktığımda pişmanlık duyduğumu da itiraf edeyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gauguin ust

Van Gogh’un Oda Arkadaşı Gauguin’in Hayatı Çizgi Roman Oldu

tanrilarin tohumu ust

İthaki Bilimkurgu Klasikleri’nde Yeni Kitap: Tanrıların Tohumu