in ,

Hideo Kojima İmzalı “Death Stranding 2” Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Death Stranding 2 oyunu resmi olarak duyuruldu. Hideo Kojima’nın yeni projesinden ilk tanıtım, The Game Awards 2022 etkinliğinde yayınlandı.

Death Stranding 2 Duyuruldu: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Death Stranding 2 oyunu tanıtıldı. Hideo Kojima imzalı devam projesi için ilk tanıtım görüntüleri de The Game Awards 2022 etkinliğinde yayınlandı.

Son söylentiler, 2019’da çıkan Death Stranding’in devamı ve Overdose adlı bir hayatta kalma korku oyunu da dahil olmak üzere Kojima’nın bir sonraki oyunu olarak çeşitli projelere işaret ediyor. The Game Awards 2022 etkinliği, Kojima Productions’ın bir sonraki oyunu Death Stranding’in devam oyunu olacağını doğrulayarak spekülasyonları nihayet sona erdirdi.

DS2 çalışma başlığı altındaki proje, Norman Reedus ve Léa Seydoux’nun Sam Bridges ve Fragile olarak geri döndüğünü gösteriyor. Fragman Kojima’nın tipik şifreli tarzını takip ediyor ve Fragile, yalnızca militan ve doğaüstü güçler tarafından saldırıya uğrayacak bir bebeğe bakıyor. Death Stranding’in devam oyununun fragmanında ayrıca yaşlı bir Sam Bridges, devasa bir su robotu ve Troy Baker’ın Higgs Monaghan olarak geri dönüşü yer alıyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana ulaşabilirsiniz:

Death Stranding 2 İlk Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hideo Kojima’nın Death Stranding’i PlayStation 4’e özel bir oyun olsa da, oyun endüstrisinin duayeni, geçen haziran ayında Xbox ile heyecan verici bir iş birliğini duyurdu. Sızıntıların Kojima’nın yeni oyunu Overdose olduğu öne sürülen bu gizemli oyunun, benzeri görülmemiş bir oyun deneyimi sunmak için Xbox Cloud Gaming teknolojisini akıllıca kullanacağı bildiriliyor. Kojima Productions’ın Xbox ile işbirliğinin ortaya çıkması, pek çok sadık PlayStation hayranını üzdü. Ancak Kojima yeni oyunun PlayStation ile olan ilişkisine son vermeyeceğini de yineledi. Şimdi DS2’nin resmi fragmanı ve açıklaması, Hideo Kojima’nın kendisini tek bir yayıncıya, türe veya oyun stiline bağlamayı reddettiğini açıkça ortaya koyuyor.

- Reklam -

Death Stranding 2 Duyuruldu: İşte İlk Fragman

Aslında etkinlikte yayınlanan ilk fragman öncesi Hideo Kojima, imzası olan şifreli tarzını kullanarak Death Stranding 2 oyunu ipuçlarını vermeye başlamıştı bile. Hatta oyunun başrolünde yer alan Normal Reedus da geçen mayıs ayında ikinci oyunun geleceğini açıklamıştı. Yeni projede aktrisler Elle Fanning ve Shioli Kutsuna’nın da yer alacağı ortaya çıktı. Şimdilik bir çıkış tarihi paylaşılmadı.

Death Stranding 2 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Merriam-Webster 2022 Kelimesi Gaslighting

Dünyaca Ünlü Merriam-Webster Sözlüğü, 2022’nin Kelimesini “Gaslighting” Seçti

Halk Kitabevi: Kitap Alışverişi Yapmanın Alternatif Yolu

İnternetten Kitap Alışverişi Yapmanın Alternatif Yolu: “Halk Kitabevi”