in ,

Lilith’e Karşı Savaş Büyüyor: “Diablo 4″ten Sinematik Fragman ve Çıkış Tarihi

Diablo 4 ne zaman yayınlanacak, sorusu cevaplandı. The Game Awards 2022 gecesinde Blizzard’ın beklenen oyunundan epik bir sinematik fragman yayınlandı.

Diablo 4 Ne Zaman Sorusu, Sinematik Fragman ile Yanıt Buldu
- Reklam -
- Reklam -

Diablo 4 ne zaman yayınlanacak sorusu uzun zamandır gündemdeydi. Sızıntıların ardından, dün geceki The Game Awards 2022 etkinliğinde oyunun çıkış tarihi, yeni sinematik fragman ile birlikte açıklandı.

İlk olarak 2019’da duyurulan Diablo IV, serinin hayranları tarafından uzun zamandır bekleniyordu ve bazı seçkin birkaç kişi oyunun betalarını uygulamalı olarak deneyimleye şansına erişti. Özellikle selefi Diablo 3’ün lansman sırasında büyük hatalardan muzdarip olan tartışmalı çıkış döneminden bu yana yenisinin nasıl olacağı yıllardır merak edilen bir soruydu. Neyse ki oyunun geliştiricileri, Diablo IV’ün oynanışına ve dünyasına umut verici bakışlar veren önizlemeler (ve sızıntılar) ile derslerini çalışmış görünüyor. Sonunda sızıntılar doğru çıktı ve Game Awards ödülleri sırasında Diablo 4 ne zaman yayınlanacak sorusu cevap buldu.

Etkinlikte gerçekleşen şarkıcı Halsey’in performansının ardından The Game Awards’da oyunun düşmanı Lilith’e karşı bir savaşın yer aldığı ve hayranları oldukça heyecanlandıran sinematik bir fragman gösterildi. Fragmanın sonunda nihayet oyunun çıkış tarihi de paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Diablo 4 Ne Zaman Çıkacak Sorusuna Yanıt Veren Sinematik Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Comic Book ekibi, Diablo 4’ün beklentileri karşılayıp karşılamadığını görmek için oyunu deneyimlediklerini ve birkaç saat oynadıktan sonra, Diablo hayranlarının yeni oyun ile hayal kırıklığına uğramayacaklarını ifade etti.

Oyuncuların yeni oyunu elde etmek için oldukça hevesli olması gereken bazı şeyler göze çarpıyor. Blizzard, Diablo 3’e kıyasla uğraştığı daha koyu tonu dördüncü maceraya kanalize etmeyi başarmış gibi görünüyor. Ayrıca oyuncuların yapılarını daha da farklılaştırmalarına yardımcı olmak için dallanan bir beceri ağacı gibi yeni özelliklerle birlikte geniş ve açık bir dünyaya sahip.

- Reklam -

Diablo 4 Ne Zaman Sorusu, Sinematik Fragman ile Yanıt Buldu

Diablo 4, 6 Haziran 2023 tarihinde oynanabilir durumda olacak. Ön siparişe açılan oyunu Battle.net üzerinden 1.200 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Ultimate Edition isterseniz bu sefer 1.700 TL’lik bir ücret ödemeniz gerekecek. Oyunun çıkacağı tarihe kadar bu fiyatların kur farkları nedeniyle daha da artması bekleniyor.

Oyun için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, bunun yanı sıra diğer tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Festergrimm - Thomas Taylor

Tuhaf Deniz Kasabası Efsaneleri “Festergrimm” ile Devam Ediyor: Thomas Taylor İmza Günü için Türkiye’ye Geliyor

Merriam-Webster 2022 Kelimesi Gaslighting

Dünyaca Ünlü Merriam-Webster Sözlüğü, 2022’nin Kelimesini “Gaslighting” Seçti