in

A Quiet Place Yönetmeni, Fantastik Dörtlü Filminde Oynamak İstiyor

A Quiet Place yönetmeni John Krasinski, Marvel Sinematik Evreni’ne ait Fantastik Dörtlü filminde Mr. Fantastic’i oynamak istiyor.

John Krasinski Fantastik Dörtlü
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik Dörtlü (The Fantastic Four) sinema geçmişi hiçbir zaman çizgi romanlardaki kadar parlak olmadı. 2005 ve 2007’deki Fox yapımları başarı elde etse de otoriteler bu filmleri sertçe eleştirmekten çekinmedi. 2015’de gişede çakılan ve hayranlar tarafından alay konusu haline getirilen Fant4stic hakkındaysa konuşmaya bile gerek yok.

Geçtiğimiz yıllarda Disney’in Fox’u satın almasıyla beraber hayranların dört dörtlük bir Fantastik Dörtlü filmi izleme ümitleri tekrar yeşerdi. Kevin Feige de hayranların bu ümitlerini yanıtsız bırakmamış, Marvel’ın gelecekte bir Fantastik Dörtlü filmi çekeceğini doğrulamıştı.

John Krasinski Mr. Fantastic

- Reklam -

The Office dizisindeki Jim Halpert rolüyle tanınan ve Amazon’un Jack Ryan dizisinde de boy gösteren John Krasinski, A Quiet Place ile yönetmenlik yeteneklerini de ortaya koymuştu. Senaryosunu kendi yazdığı ve başrolünü eşi Emily Blunt’la paylaştığı korku filmi büyük beğeni toplamış, devam filmi A Quiet Place Part II’nun fragmanıyla dikkatleri yine üzerine çekmişti.

Hayranlar Fantastik Dörtlü İçin Krasinski ve Blunt’ı Çoktan Seçtiler Bile

Total Film’e konuşan başarılı oyuncu, Marvel evreninde yer almaktan büyük zevk duyacağını tekrar dile getirdi. Süper kahraman filmlerini eğlenceli olduğu için sevdiğini, ama bu yapımları aynı zamanda başarılı bulduğunu ekledi. Birçok arkadaşının da bu filmlerde yer aldığını belirten Krasinski, Marvel’ın düşüncesinin de onunla aynı olmasını dilediğini söyledi.

Oyuncu daha önce de Captain America rolü için katıldığı seçmelerle gündeme gelmişti. Fakat rol bildiğiniz üzere, ironik bir şekilde ilk Fantastik Dörtlü filmlerinde Human Torch’u canlandıran, Chris Evans’a verilmişti.

Fantastik Dörtlü Krasinski ve Blunt

- Reklam -

Krasinski hem farklı türdeki işlerde yer alması hem de oyuncu, yönetmen, senarist gibi farklı görevler üstlenmesiyle çok yönlü bir sanatçı olduğunu kanıtlamış bir isim. Mr. Fantastic için şüphesiz ki muhteşem bir tercih olur. Hayranlar eşi Emily Blunt ve onu fantastik çift Sue Storm ve Reed Richards olarak çoktan seçtiler bile.

Tabii ki hayranların tercihi bunun kesinlikle gerçekleşeceğini söylemiyor fakat son yıllarda stüdyolar oyuncu seçimlerinde sosyal medyanın gücünden yararlanıyorlar. Marvel, geçtiğimiz yıl açıkladığı takvimine göre Phase 4 içerisinde bir Fantastik Dörtlü filmine yer vermeyecek. Bu nedenle de hayranlar ve Krasinski şimdilik birkaç yıl daha beklemek zorunda.

Siz ne düşünüyorsunuz? John Krasinski ve Emily Blunt, fantastik ikili için nasıl tercihler olurdu?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Rogue, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılan İlk X-Men Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Vallahi bence süper olur :heart_eyes::heart_eyes:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu film tekrar Remake yapılırsa, artık cılkı çıkacak. Her seferinde Doom’un doğuşunu izlemekten gına geldi.

  3. Avatar for oguzhankoc oguzhankoc dedi ki:

    Marvel, Spider-Man’de de yaptığı gibi tekrar orijin hikayesi anlatmaya çalışmak yerine direkt hikayeye dahil edecektir karakterleri muhtemelen. Çok güçlü hikayeler olmadığı sürece orijin hikayesi izlemeyiz diye düşünüyorum artık.

  4. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Bir ara direkt Dr. Doom filmi yapma projesi vardı. Yapılırsa çok iyi olur diye düşünüyorum.

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Fantastik Dörtlü’nün özellikle Galactus ile olan muazzam hikayeleri var. Sanki, tek düşmanları Doom gibi sürekli aynı orijin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Birds of Prey

Birds of Prey, DC’nin En Kötü Hafta Sonu Açılışına Sahip Filmi mi Oluyor?

alper kaya 3 yeni kitap

Alper Kaya İmzalı İkisi Yeni Üç Kitap Raflarda