in

Ant-Man 3 Yönetmeni “Quantumania”nın Çekimlerinin Tamamlandığını Duyurdu

Ant-Man and The Wasp: Quantumania filmi çekimleri noktaladı. Yönetmen Peyton Reed haberi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania
- Reklam -
- Reklam -

Ant-Man and The Wasp: Quantumania filmi için çekimler tamamlandı. Marvel’ın dördüncü faz yapımlarının sonuncusu olan yapımda prodüksiyon süreci sona erdi. Serinin üçüncü filminin çekimlerinin tamamlandığı haberini yönetmen Peyton Reed sosyal medyadan tasarım bir görsel ile birlikte duyurdu.

Yapım aşamasında oldukça sıkıntılar yaşayan Ant-Man’in üçüncü filmi sonunda tamamlandı. Sinemalara çıkış tarihi Subat 2023 tarihinden Temmuz 2023’e ertelenen yapım prodüksiyon konusunda problemler yaşadığını duyurmuştu. Fakat Peyton Reed geçen günlerde yaptığı açıklamayla filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Paylaşımını Mark James Hiblin tarafından hazırlanan Ant-Man ve The Wasp’ın birlikte göründüğü tasarım bir görsel ile yaptı. Yönetmen paylaşımın açıklamasında şunları yazdı:

“Ant-Man and The Wasp: Quantumania’nın seti tamamlandı. Sizin için hazırladıklarımızı paylaşmak için sabırsızlanıyorum…

- Reklam -

(Görsel, Mark James Hiblin)”

- Reklam -

Ant-Man’in üçüncü filminde Paul Rudd’ın canlandırdığı Scott Lang’i, Evangeline Lilly’nin perdeye taşıdığı Hope Van Dyne ile birlikte çalışırken göreceğiz. Dr. Hank Pym rolünde yine Michael Douglas yer alacak. Ayrıca Kathryn Newton’ı Marvel evreninde Stature olarak bildiğimiz Cassie Lang karakterini ilk izleyicilerle buluşturacak. Filmin kötü karakterini ise Loki dizisinin ilk sezonundan tanıdığımız Kang rolü ile Jonathan Majors üstlenecek. Bunlara ek olarak Bill Murray’nin de oyuncu kadrosunda yer aldığını hatırlatmakta fayda var.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Filmi Kang the Conqueror ile Multiverse’ü Genişletmeyi Hedefliyor

Loki dizisinin ilk sezonunda Kang’ın görünmesinden sonra Quantumania filminde de kötü karakter olarak karşımıza çıkacak. Özellikle Spider-Man: No Way Home ve Doctor Strange: Multiverse of Madness yapımlarından önce çoklu evrenleri beyaz ekrana taşımak konusunda önemli bir noktada bulunuyor. Ayrıca dördüncü faz yapımlarının sonuncusu olarak yeni gelecek yapımların da önünü açması açısından dikkate değer. Dolayısıyla yönetmen Peyton Reed’in bu paylaşımı Marvel hayranları için beklentileri artırdı.

Yine de Marvel yapımlarının çekimlerden sonra çeşitli düzenlemeler ve yeniden çekimler için tekrar stüdyoya döndüğünü hatırlatmak gerekiyor. Bu yüzden Quantumania’nın izleyici ile buluşmasına henüz vakit var. Ant-Man and The Wasp: Quantumania 28 Temmuz 2023 tarihinde izleyicisi ile buluşacak.

Siz Quantumania hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresi üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: Son Hava Bükücü Yemek Kitabı

Avatar: Son Hava Bükücü Dünyasından Tarifleri İçeren Resmi Yemek Kitabı Çıktı

One Piece Film: Red fragmanı

One Piece Film: Red Fragmanı – Shanks Geri Dönüyor