in

Ben Affleck’in Yeni Filmi Belli Oldu

Ben Affleck, Falling to Earth uyarlaması filmin başrolü olarak beyaz perdeye geliyor. Filmin yapımcıları arasında Matt Damon da var.

Ben Affleck
- Reklam -
- Reklam -

Son zamanlarda oyuncu olarak katıldığı filmlerden çok yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği işlerle gündemimize gelen Ben Affleck, oyunculuk kariyerinde yeniden hareketli günlere geri dönüyor. Matt Damon’la beraber oynadığı Triple Frontier filmi bunun örneklerinden birisi.

Şimdi de Ben Affleck’in Kate Southwood tarafından yazılan Falling to Earth adlı romanın film uyarlamasında başrol oynayacağı duyuruldu.

Falling to Earth adlı kitap 2013 yılında piyasa çıktı. Roman, 1926 yılında geçiyor ve Amerika tarihindeki en ölümcül kasırgayı konu ediniyor. Kasırga hiçbir haber vermeden, sessizce Ilinois’teki Marah adlı küçük bir yerleşim yerinde yaşayanların üzerine çöküyor. Gecenin basmasıyla birlikte yüzlerce insan evsiz kalarak sokaklarda yatıyor, ölüyor veya ciddi bir şekilde yaralanıyor. Sadece bir adam, Paul Graves (Affleck) ve evi, işi, ailesi bu felaketten hiç zarar almadan kurtuluyor. Bu durum da elbette etraflarında yaşayan komşularının ona ve ailesine karşı düşmanlık beslemesine neden oluyor.

- Reklam -

Ben Affleck Aynı Zamanda Filmin Yapımcılığını da Üstleniyor

Ben Affleck ve birlikte birçok projede çalıştıkları arkadaşı Matt Damon filmin yapımcılık koltuğunu paylaşacaklar. Ayrıca filmin senaristliğini Insomnia ve Eagle Eye gibi yapımlardan tanıdığımız Hillary Seitz üstleniyor.

- Reklam -

Falling to Earth’ün ne zaman vizyona gireceği ve yapımın çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz açıklanmadı. Bununla birlikte yakın zamanda Ben Affleck’e eşlik edecek yeni isimlerin duyurulması ve projenin biraz daha detaylandırılması bekleniyor.

Affleck’in oynadığı son film olan Gavin O’Connor’ın yönettiği The Way Back ise 6 Mart 2020’de beyaz perdelere konuk olacak.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Biz seni hep Batman olarak hatırlayacağız koca yürekli adam.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Buna katılıyorum tamamen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rubik

Robot Tek Eliyle Rubik Küpü Çözdü

The Mandalorian

The Mandalorian’a İlk Tepkiler Gelmeye Başladı