in

The Mandalorian’a İlk Tepkiler Gelmeye Başladı

Disney+ platformunda yayınlanacak Star Wars dizisi The Mandalorian için ilk yorumlar geldi. Eleştirmenlerin çoğu yapımı şaşırtıcı olarak tanımladı.

The Mandalorian
Jon Favreau
- Reklam -
- Reklam -

Disney Plus’ın ilk canlı aksiyon Star Wars projesi olan The Mandalorian dizisi, 12 Kasım’a kadar karşımıza çıkmayacak. Ancak bir grup şanslı gazeteci, Disney+’ın basın gününde dizinin ilk 27 dakikasını izleme fırsatına eriştiler.

The Mandalorian’ın önemi platform için oldukça büyük. Çünkü, Return of the Jedi’dan 5 yıl sonrasını anlatacak ve Mandalorian’lar üzerinden gidecek dizi, Disney+ içerik dalgasının da ilk adımını ve hatta merkezini oluşturacak.

Gazeteciler ilk bölümün bir kısmını izledikten sonra Twitter üzerinden spoiler vermeden duygularını paylaştılar.

- Reklam -

The Mandalorian Olumlu Eleştiriler Aldı

Collider’ın Genel Yayın Yönetmeni Steven Weintraub, beklediği Star Wars yapımını nihayet gördüğünü söyledi. Skywalker destanını sevse de, seri halinde başka karakterleri ve yerleri de derinlemesine inceleyecek bir olayı daha fazla izlemek için sabırsızlandığını belirtti. Son olarak Weintraub, dizinin beklediği kadar harika olduğunu vurguladı.

Entertainment Tonight’tan Ash Crossan da diziyi beğenenler arasında. Sadece 27 dakikalık bir kısmını izlemesine rağmen aşırı heyecanlandığını ve ağlayacak seviyeye geldiğini belirtti. Gerçek bir Star Wars hissi verdiğini de sözlerine ekledi.

- Reklam -

Moviefone’dan Drew Taylor, The Mandalorian’ın izlediği yarım saatlik görüntülerin bile tamamıyla şaşırtıcı olduğunu ifade etti. Nick Nolte karakterinin kim olduğunu öğrendikten sonra izleyicilerin şaşıracağını belirtti. Ayrıca yapımın yüksek bütçeli göründüğünü de belirten Taylor, uzay gemileri, yaratıklar ve efektlerin harika olduğunu söyledi. Diğer eleştirmenler gibi devamını görmek için sabırsızlandığını da vurguladı.

Dizinin baş sorumlusu olan Jon Favreau aynı zamanda senaryoyu da yazan ve diziyi yöneten bir isim. Kendisi projeyle uğraşırken bir yandan Disney’in yeni nesil The Lion King’i ve Netflix’in The Chef Show’u üzerinde de çalışıyordu.

The Mandalorian, 12 Kasım 2019 tarihinde Disney+ platformunda ilk bölümüyle yayında olacak. Ayrıca bölümler tek seferde değil, haftada bir gelecek şekilde karşımıza çıkacak.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu diziden umudum var. Artık içinde Skywalker olmayan tüm Star Wars film ve dizilerinde beklentiye girerim.

  2. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    Kesinlikle katılıyorum, bundan sonra Skywalker külliyatına girmesinler mümkünse.

  3. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Şu ilk 6 filmdeki karekterleri salsalar da Sithler’le jediler’ın geçmişini, ilk savaşlarını anlatsalar. Disney hiçbir şeye karışmasa güzel filmler diziler çıkar ya da hiçbir filme gönderme yapmadan, sıfırdan bir kadro kursalar, oyuncak satacaz diye şunu ekle, şuna gönderme yap, bu adam olmadan Star Wars olmazı geçseler, yine güzel filmler çıkar. Ama Disney suyun başını tuttuğu sürece iyi bir Star Wars filmi dizisi görmek zor.

  4. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Aslında gücün ilk nasıl keşfedildiği ve sonrasında nasıl iki kola bölündüğünü anlatsalar çok güzel olur.

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Koskoca Star Wars evrenini Skywalker karakterlerinin etrafında döndürüp durdular. Yıllarca milletin ağzında pelesenk olmuş Old Republic dizi ya da filmini yapsalar yeni bir soluk getirir.

    Bunu animasyon dizisinde işlediler, izlemeyene öneririm evreni filmlerden çok daha güzel anlatıyor.

    Bu arada keşke yeni kitaplarını okuyabilsek, Dex yayınevinin elinde oyuncak oldu. Zaten Disney Force olayını da karıştırdı iyice, belki beğenini vardır ama ben olumsuz taraftayım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Ben Affleck

Ben Affleck’in Yeni Filmi Belli Oldu

Star Wars

Çin, Star Wars Kitaplarına Doyacak