in

Dwayne Johnson, “Black Adam 2″nin İptal Edildiğini Duyurdu (En Azından Şimdilik)

Black Adam 2 filmi iptal edildi. Dwayne Johnson, beklenen açıklamayı yaparak devam macerasının en azından bir süre boyunca gelmeyeceğini duyurdu.

Black Adam 2 iptal edildi
- Reklam -
- Reklam -

Black Adam 2 filmi belirsiz bir süreliğine iptal edildi. Başrol Dwayne Johnson, haftalardır beklenen açıklamayı yaparak yeni DC Studios başkanları James Gunn ve Peter Safran ile bir araya geldiklerini ve en azından yeni oluşturulacak evrenin ilk kısmında karakterin yer almayacağını duyurdu.

Dwayne Johnson, DC Sinematik Evreni ile ilgili ardı ardına gelen son depremlerin ardından hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı. James Gunn ve Peter Safran artık DC Studios’a liderlik ettikleri için evrenin kaderi son birkaç haftadır bilinmiyor. Black Adam’ı beyaz perdeye taşımak için yaklaşık yirmi yılını harcayan Johnson, bu sonbaharda istediğini elde etse de, sonucu tahmin ettiği gibi olmadı. Bu nedenle son birkaç hafta boyunca, DC Studios özelinde devam eden tüm haberlere karşı sessiz kaldı.

Black Adam 2 iptal edildi

- Reklam -

Nihayet yıldız isim üzerine titrediği karakterin ve Black Adam 2’nin geleceği konusundaki sessizliğini bozdu. Twitter’da yeni DC Studios liderleriyle toplantı yaptığına dair bir açıklama paylaşarak, DC Sinematik Evreni’nin ilk fazının canlandırdığı anti kahramanı içermeyeceğini doğruladı. Ancak devam filmi iptal edilmiş olsa da, takipçilerine gelecekte sabırsızlıkla beklenecek bazı şeyler olacağının da müjdesini verdi. James Gunn ayrıca Johnson’ın açıklamasını alıntılayarak oyuncuya desteğini gösterdi.

Black Adam 2 Yerine Karakter DC Sinematik Evreni’nde Daha Farklı Şekillerde Kullanılacak

The Rock’ın Black Adam 2 hakkındaki açıklaması şu şekildeydi:

“Tutkulu dostlarım, size yeni DC Sinematik Evreni’ndeki Black Adam’ın geleceği hakkında uzun zamandır beklenen haberi vermek istedim. James Gunn ve ben oturup konuştuk. Black Adam yeni düzenlemenin ilk bölümünde yer almayacak. Ancak DC Studios ve Seven Bucks, Black Adam’ın gelecekteki fazlarda kullanılabileceği en değerli yolları keşfetmeye devam etmeyi kabul etti.

James ve ben birbirimizi yıllardır tanıyoruz ve her zaman başarılı olmak için birbirimize destek olduk. Şimdi de durum farklı değil ve her zaman DC’nin (ve Marvel’ın) kazanması ve BÜYÜK KAZANMASI için destek olacağım. Sizler beni tanıyorsunuz ve sözlerimin doğruluğuna güvenebilirsiniz. James ve DC tarafından alınan bu kararlar, yaratıcı bakış açılarıyla onların DCU vizyonunu temsil ediyor.”

Black Adam 2 iptal edildi

- Reklam -

James Gunn ise yanıt olarak şunları söyledi:

“Sevgili Dwayne Johnson’ın ve Seven Bucks’ın bundan sonra ne yapacağını görmek için her zaman heyecanlıyım. Yakında yeniden birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

Ne yazık ki şu an için Gunn ve Safran’ın evrenle ilgili nasıl bir plan yaptıkları bilinmediğinden, karakterin geri dönüş tarihini de tahmin etmek oldukça zor görünüyor.

Black Adam 2’nin iptal edilmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce de doğru bir karar mıydı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Şu inceleme gayet güzel özetliyor filmi.

    Bence film eğlenceli idi ama eğlenceli olması yeterli olmuyor demek ki.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlık Şafaklar Bilimkurgu Antolojisi

İtalya’da Başlayan Bilimkurgu Macerası Türkiye’de: “Karanlık Şafaklar” Okurla Buluşuyor | Mini Söyleşi

2022 Bağımsız Oyun: Gerda: A Flame in Winter, A Little to the Left ve Wavetale

Son Dönemlerde Ses Getiren Üç Bağımsız Oyun: “Gerda: A Flame in Winter”, “A Little to the Left” ve “Wavetale”