in

Christopher Nolan, Robert Pattinson’ın Batman Karakteri İçin Heyecanlı

Christopher Nolan, Robert Pattison’un Batman rolüyle ilgili övgü dolu sözler söyledi. Tenet yönetmeni konuyla ilgili heyecanını dile getirdi.

christopher nolan the batman robert pattinson
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen Christopher Nolan, Robert Pattinson’ın Batman karakterini canlandırıyor olmasından heyecan duyduğunu itiraf etti. The Batman, 2016’da Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Ben Affleck’in rolü devralmasından bu yana karakterin ekrandaki ilk yeni tasviri olacak.

Koronavirüs salgınının son birkaç ayında dünyadaki birçok insan gibi, Nolan da kendi zorluklarıyla mücadele ediyor. Yakın zamanda 70 ülkede gösterime giren yeni filmi Tenet, sürekli olarak ertelenmişti. COVID-19 pandemisine rağmen sinema salonlarını kurtarıcı görevi gören film oldukça iyi bir izlenme rakamına ulaştı. Bazı eleştirmenlerden övgü dolu sözler alan ve uzay ve zamanın başka bir beyinsel keşfi gibi görünen filmin ülkemizde de gösterimde olduğunu hatırlatalım.

robert pattinson the batman

- Reklam -

Tenet’in popülaritesi artmaya devam ederken, Nolan’ın The Dark Knight üçlemesindeki geçmiş çalışması birçokları için en önemli başarısı olmaya devam ediyor. Tenet’te rol alan Robert Pattinson, The Batman’daki isimsiz kahramanın rolünü perçinledi. Hayranlar da Nolan’ın serideki bu sonraki adım hakkında ne düşünebileceğini merak etmeye başladı.

Singapur merkezli haber ağı CNA da yeni bir röportajda bu konuyu gündeme getirmeye karar verdi. Nolan, Pattison’un Tenet setinde DC kahramanı olarak devralacağını ilk öğrendiğinde, konu etrafında “saygılı bir sessizliğin” olduğunu itiraf etti. Ancak zaman geçtikçe ve Tenet’in çekimi tamamlanmaya yaklaştıkça konuyla ilgili konuşmalar ve şakalar yapıldı.

Christopher Nolan: “Robert Pattinson’ın Batman rolünde harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum.”

Nolan, Pattinson ile rol ve fiziksel yönleri hakkında konuştu. Ayrıca Pattinson’ın rol almasından dolayı “heyecanlandığını” ve 34 yaşındaki oyuncunun harika bir iş çıkaracağına inandığını da söyledi:
“Kesinlikle benden tavsiye istemedi. Çekimin sonuna kadar konu etrafında saygılı bir sessizlik yaşadık. Birkaç şey söyledik ve birkaç şaka yaptık. Kendisine yaşatacağı şeyin çeşitli yönleri hakkında biraz sohbet ettik. Ama rol alması beni çok heyecanlandırdı. Harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum ve bu karakterle ne yaptığını görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor.”
The Batman Fragmanı

Batman karakterinin sinema yolculuğunda inişler ve çıkışlar yaşadığı zamanlar oldu. Robert Pattinson ile karakterin nasıl bir yöne evrileceği de hayranlar açısından büyük bir merak konusu.

- Reklam -

Her ne kadar rolün yeni sahini Pattinson olsa da, Ben Affleck’in The Flash filmi için karakteri bir kez daha canlandıracağı açıklanmıştı. Üstelik Michael Keaton’u da 30 yıl aradan sonra bir kez daha Batman rolünde izleyeceğiz.

Matt Reeves’ın yönetmenliğini üstlendiği The Batman, 1 Ekim 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Geçen hafta yayınlanan fragmanla birlikte Pattinson’un rolü hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Batman Logosu Görücüye Çıktı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

His Dark Materials 2. Sezon Yeni Fragman

His Dark Materials 2. Sezon Yeni Fragmanı: Keskin Bıçak Geliyor

the stand fragmanı

The Stand Fragmanı: Mahşer Yakın!