in

The Batman Logosu Görücüye Çıktı

The Batman filminin logosu, yönetmen Matt Reeves tarafından paylaşıldı. Logoyla birlikte Jim Lee’nin çizdiği DC FanDome posteri de ortaya çıktı.

the batman logo
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filminin logosu ortaya çıktı. Yönetmen Matt Reeves, sosyal medya hesabından hem filmin logosunu hem de efsanevi Batman çizimleriyle tanınan Jim Lee’nin hazırladığı DC FanDome afişini paylaştı.

Ben Affleck’in DC Genişletilmiş Evreni’nden Bruce Wayne yani nam-ı diğer Batman rolünü ve yönetmenliğini bırakmasıyla; Matt Reeves, solo filmin yazar ve yönetmenliğini devraldı. Sonunda Batman rolünü Pattinson’a verdi ve Kara Şövalye hakkında bir süper kahraman filmi için kendi vizyonuyla ilerlemeye başladı. Batman bu yılın başlarında çekime başladı ancak Koronavirüs salgını nedeniyle prodüksiyon durduruldu.

the batman dc fandome

- Reklam -

Şu an için çekimlere yeniden hazırlık yapılıyor. Herhangi bir sıkıntı çıkmadığı takdirde gelecek ay Birleşik Krallık’ta devam edecek. Ancak ondan önce yönetmen bu hafta sonu sanal olarak gerçekleşecek DC FanDome etkinliğinde yer alacak. Reeves 22 Ağustos 2020 tarihinde The Batman için sanal bir panele ev sahipliği yapacak ve yaklaşan gişe rekorları kırması beklenen süper kahraman filminin bazı özel görüntülerini paylaşacak.

The Batman Fragmanı DC FanDome Etkinliği ile Gelebilir

Matt Reeves, işte bu etkinliğe özel olarak Jim Lee’nin hazırladığı bir afişle birlikte filmin resmi logosunu da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
“Resmi The Batman logomuzu ve Jim Lee tarafından DC FanDome’a ilk bakış atmamız için hazırlanan sanat eserini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Daha fazlası için 22 Ağustos’ta Kahramanlar Salonu’nda gerçekleştireceğimiz küresel etkinliğe bekliyoruz!”
the batman logo

Aslında çekimler başlamadan önce Reeves, kısa bir tanıtım ile Pattinson’un giyeceği Batman kostümünü duyurmuştu. Çekimler başladıktan sonra da setlerden gelen görsellerle daha net ortaya çıkmıştı. Lee’nin çizdiği poster ise kostüme daha stilize bir görünüm sunuyor. Modern bir şekilde tasarlanan ve çizgi roman havası barındıran yeni logoda ise, Batman’in ikonik sembolü yazının tamamını kaplıyor.

- Reklam -

The Batman filmi 1 Ekim 2021’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya siz yayınlanan resmi logoyu nasıl buldunuz? Jim Lee’nin hazırladığı görsel, sanal etkinlik için sizleri heyecanlandırdı mı? Sizce kısa da olsa bir fragman izleyebilecek miyiz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Robert Pattinson, The Batman Seçmelerine Gitmek İçin Christopher Nolan’a Yalan Söyledi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyor. Umarım film de güzel olur. :slight_smile:

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Logoyu sevdim. Kullanılan renklendirme nedeniyle karanlık ve kanlı bir film olabilir diye düşünüyorum. Güzel olsun da nasıl olursa olsun artık.

  3. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Ben çok beğendim şahsen

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Crown

The Crown 4. Sezon Çıkış Tarihi Paylaşıldı

Olandan Olasıya - Rob Hopkins

Olandan Olasıya: Rob Hopkins’ten Hayal Gücünü Serbest Bırakma Rehberi