in

Deep Water Filminde Kadro Genişliyor

Ben Affleck ve Ana De Armas’ın başrolünü paylaşacağı Deep Water filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Tracy Letts Deep Water
- Reklam -
- Reklam -

Önümüzdeki ay çekimleri başlaması planlanan gerilim filmi Deep Water’a yeni isimler katıldı. Lady Bird filminin yıldızlarından Tracy Letts ve Fargo’dan tanıdığımız aktris Rachel Blanchard, Deep Water filminde Ben Affleck ve Ana de Armas’a eşlik edecekler.

Yapıma yeni katılan Letts ve Blanchard’ın karakterleriyle ilgili detaylar henüz net olarak açıklanmadı. Ancak Rachel Blanchard’ın ya Affleck’in karakteriyle ilişkisi olan bir kadının ya da kocasının de Armas’ın karakteriyle ilişkisi olduğuna inanılıyor. Şimdilik tam olarak bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Deep Water, Suç Olgusuna Farklı Bir Bakış Açısı Sunacak

Deep Water, ilişkilerini kurtarmak umuduyla evliliklerini uzatan, fakat yalnızca işlerin karanlık ve ölümcül bir hal aldığını gören evli bir çifti anlatıyor. Film, 1957 yılında basılan Patricia Highsmith’in aynı adlı eserinden uyarlanıyor. Evli çift Melinda Van Allen ve Vic Van Allen’ı Ben Affleck ve Ana de Armas canlandıracak. Kitabı senaryolaştıran isimler ise Zack Helm (Stranger Than Fiction) ve Sam Levinson (Euphoria) olarak açıklandı.

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini de Adrian Lyne üstleniyor. Lyne son olarak 2002 yılına Unfaithful (Sadakatsiz) filmi için yönetmen koltuğuna oturmuştu. İngiliz yönetmen daha önce Flashdance, Fatal Attraction, 9 1/2 Weeks, Jacob’s Ladder ve Indecent Proposal gibi yapımları da yönetmişti.

- Reklam -

Deep Water filminin çekimlerine önümüzdeki kasım ayında başlanacak. Filmin vizyon tarihine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak yapımın 2020 yılı içinde beyaz perde ile buluşması bekleniyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Mr. Mercedes

Hayaletin Garip Huyları Artık Tam Metin!

cbs evil

CBS, Yeni Dizilerinin Devam Etmesini İstiyor