in

Doctor Strange 2 Filmi Yönetmensiz Kaldı

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenilen filmlerinden Doctor Strange 2, beklenmedik bir ayrılıkla karşı karşıya.

Doctor Strange 2
Marvel's DOCTOR STRANGE..Doctor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch)..Photo Credit: Film Frame ..©2016 Marvel. All Rights Reserved.
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın merakla beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin yönetmeni Scott Derrickson, görevinden ayrıldı.

Marvel Stüdyoları, Marvel Sinematik Evreni’ne olan katkıları için yönetmene teşekkür ederken bu durumu “prensip ayrılıkları” olarak tanımladı. İlk filmin yönetmenliğini de yapmış olan Scott Derrickson, yeni filmin yapımcılığını üstlenmeye devam edecek.

Filmin çekimlerine önümüzdeki mayıs ayında başlanacak ve şu an vizyon için herhangi bir tarih değişikliği açıklanmadı. Buna bakarak yeni yönetmen arayışlarının hızla devam ettiğini söyleyebiliriz.

- Reklam -

Doctor Strange Yönetmeni Ayrılığı Doğruladı

Derrickson Twitter’daki paylaşımında bu kararın çift taraflı olduğunu söyledi. Doctor Strange 2 için Marvel ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirten Derrickson, iş birlikleri için minnettar olduğunu ekledi ve başyapımcı olarak kalacağını doğruladı.

Doctor Strange 2

2016 yılında çekilen Doctor Strange, oldukça önemli bir başarıya imza atarak dünya çapında neredeyse 680 milyon dolarlık bir hasılat toplamıştı. Yeni filmde de Benedict Cumberbatch’i mistik sanatların uzmanı Strange olarak izleyeceğiz, fakat bu sefer ona Scarlet Witch rolüyle Elizabeth Olsen’ın da eşlik etmesi bekleniyor.

Sırada Hangi Marvel Filmleri Var?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi ne zaman vizyona girecek sorusu şimdilik hâlâ aynı yanıta sahip: 7 Mayıs 2021. Doctor Strange ve Scarlet Witch ekranlara dönmeden önce Marvel, klasik Avengers hikâyelerinden bir süreliğine uzaklaşacak. Mayıs 2020’de ise geçmişi mi, geleceği mi yoksa başka bir evreni mi anlattığını kestiremediğimiz Black Widow filmi bizlerle olacak.

- Reklam -

Black Widow

Bu filmden sonra Kasım 2020 tarihinde, kadrosunda Angelina Jolie, Salma Hayek ve Richard Madden gibi büyük isimlerin yer aldığı The Eternals filmi seneyi kapatacak. 2021’in açılışını ise şubat ayında Marvel’ın ilk Asyalı süper kahramanını anlatan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi yapacak. Görünüşe bakılırsa Marvel’ın önünde Doctor Strange’e ve ötesine uzanan oldukça uzun bir yol var.

Peki siz Doctor Strange 2 filmine dair bu değişikliği nasıl değerlendiriyorsunuz? Farklı bir yönetmen işleri nasıl değiştirir?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Ragnarok: Netflix Norveç’in Mitoloji Dizisinden Uzun Fragman

* Warner Bros. Film Projelerinde Yapay Zekâdan Faydalanacak

Kaynak: Variety

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel’ın en sağlam filmiydi bence. Üzücü olmuş.

  2. Avatar for oguzhankoc oguzhankoc dedi ki:

    En başarılı hikayelerinden biriydi Marvel’ın. Bakalım yeni yönetmen kim olacak…

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Tek sevdiğim film buydu. Nedense şaşırmadım. :rofl:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Umarım çizgiyi bozup da Strange’e espiri filan yaptırmazlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars Obi-Wan Kenobi Jar Jar Binks

Star Wars Obi-Wan Kenobi Dizisinde Jar Jar Binks Hamlesi

World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands Oyununda Dikkat Çeken 4 İçerik