in

Doctor Strange 2 Senaristi Belli Oldu

Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filmi için senarist belli oldu. Yapımın senaryosu, son yılların başarılı ismi Jade Bartlett’a emanet edildi.

Doctor Strange
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange, 2021’de yeni filmiyle ekranlara geri dönüş yapmayı planlıyor. Bu filmde Benedict Cumberbatch’in (Stephen Strange) yanında eksik olmayan rol arkadaşı Benedict Wong (Wong); ve farklı bir şekilde Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) da kadroda bulunacak. Son zamanlarda yazdığı senaryolarla başarıdan başarıya koşan Jade Bartlett ise, yeni Doctor Strange için senaristlik görevini üstlenecek.

İlk Strange filminin yönetmeni Scott Derrickson, Doctor Strange: In the Multiverse of Madness başlıklı yeni film için yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Scott önceki filmde , C. Robert Cargill ve Jon Spaihts ile beraber senaryoyu tamamlamıştı. Ancak yeni senarist Bartlett’in senaryoyu tek başına mı yazacağı, yoksa yardımcı bir senaristle mi çalışacağı henüz belli değil.

Jade Bartlett, Miller’s Girl isimli yapıma yazdığı senaryo sayesinde bir patlama yaşamıştı. Bu yapım henüz geliştirilme aşamasında gözükse ve yapımına dair adımlar atılmamış olsa da; yazılmasına rağmen gerçekleştirilememiş en iyi senaryo türevi ödüllere layık görülmüştü. Bu başarı aracılığıyla da Bartlett, birçok kişi ve stüdyo için çalışmaya başladı. En son yazdığı senaryo ise önümüzdeki yıl vizyona girmeye hazırlanan Mackenzie Davis’in korku filmi The Turning’e ait.

- Reklam -

Marvel Hayranları Mayıs 2020’yi Bekliyor

Marvel Sinematik Evreni. 1 Mayıs 2020’de Black Widow filmiyle ekranlara geri dönüş yapacak. Onu 6 Kasım 2020’de The Eternals filmi takip edecek. Doctor Strange ise Marvel’ın üzerinde çalıştığı tek devam filmi değil. Thor: Love and Thunder filmi 5 Kasım 2021’de vizyona girecek; Black Panther 2 ise 6 Mayıs 2022 için planlanmış durumda. Firma bunların yanı sıra 12 Şubat 2021’de vizyona girmesi beklenen Shang-Chi filmi için oyuncu seçmelerine başladı bile.

- Reklam -

Birçok gelecek filmin vizyon tarihi şimdiden belli oldu ve Marvel, genellikle planladığı tarihlerin dışına çıkmamasıyla biliniyor. İlk filmi birçok olumlu yorum almış ve gişede oldukça büyük bir hasılat elde etmişti. Marvel’ın çoklu evrenine kapılarını açması beklenen ikinci Doctor Strange filminden beklentiler hayli yüksek.

Merakla beklenilen Doctor Strange: In the Multiverse of Madness filmi 7 Mayıs 2021 tarihinde hayranlarıyla buluşacak.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Karanlık bir film olacak gibi görünüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

blob sergi

Beyni Olmayan Tuhaf Canlı Blob Sergilenecek

Suat Derviş

Suat Derviş Kitapları Hız Kesmiyor