in

Stephen King’in “Düzenleyiciler” Romanı Film Oluyor

Düzenleyiciler film olmaya hazırlanıyor. Stephen King imzalı The Regulators romanı beyaz perdeye geliyor.

düzenleyiciler film stephen king the regulators
- Reklam -
- Reklam -

Düzenleyiciler film olma hazırlığında. Stephen King’in Richard Bachman takma adıyla kaleme aldığı The Regulators sinema yapımı oluyor.

Stephen King yeni bir uyarlama ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çok satan yazarın 1996 yılı çıkışlı The Regulators romanı Bohemia Group stüdyoları tarafından perdeye uyarlanacak. Filmin senaryosunu ise George Cowan üstleniyor.

Bohemian Group’un yapımcılığını üstlendiği film hayranları şimdiden meraklandırmayı başardı. Şirket yöneticisi Susan Ferris yapım hakkında şunları söylüyor:

- Reklam -

“Stephen King ve ekibiyle birlikte bu proje üzerinde çalışmaktan oldukça heyecanlıyız. Romanın teması ve karakterleri kendisine çok kuvvetli bir yankı bulacak. İnanılmaz bir filme imza atmayı dört gözle bekliyoruz.”

Yapımcı ekipte yer alan Justin Ross ise ünlü yazarla birlikte çalışmaktan dolayı oldukça heyecanlı olduğunu dile getiriyor:

“King ile birlikte çalışma rüyam sonunda gerçek oluyor. Yapımcılar ve ben romanı ve yazarını gururlandıracak bir film yapacağız.”

Stephen King, “Düzenleyiciler” Film Uyarlaması için Gururlu

Romanın yazarı Stephen King ise Deadline için verdiği röportajda uyarlamanın iyi olacağından emin olduğunu söylüyor.

“Düzenleyiciler eserinin perdeye uyarlanmasından dolayı oldukça gururluyum. İyi bir film olacak.”

Filmle ilgili diğer detaylar ise henüz netlik kazanmadı. Oyuncu kadrosu, senaryo uyarlaması ya da yönetmen koltuğunda kimin yer alacağı gelecek günlerde izleyicilerle paylaşılacak.

- Reklam -

düzenleyiciler film the regulators stephen king

Ünlü yazar King’in Richard Bachman takma adıyla kaleme aldığı The Regulators, Ohio’nun huzurlu Wentworth şehrinde dört karavanın görünmesiyle başlıyor. Kendilerine ‘Düzenleyiciler’ ismini veren ekip sokağa çıkan herkesi soğukkanlı bir şekilde öldürerek terör estiriyor. Başarılı yazarın diğer Bachman kitaplarıyla da bağlantısı bulunan eser Düzenleyiciler adıyla Türkçeye çevrilmiş bulunuyor.

Düzenleyiciler, yazarın Yaratık (Desperation) romanı ile paralel bir kurgu izliyor.

Diğer taraftan ünlü korku ve gerilim yazarının film olan eserleri giderek artıyor. Sinema dünyasının kült eserleri arasına giren The Shining, It ve Carrie gibi yapımların yanı sıra yakın zaman sonra izleyicilerle buluşacak Firestarter ve Billy Summers King’in imzasını taşıyan uyarlamalar arasında. Stranger Things’in yaratıcıları tarafından diziye uyarlanan The Talisman ve Rob Savage’ın yönetmenliğini üstlendiği The Boogeyman (Umacı) filmi de hayranların karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Siz yeni Stephen King uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus Türkiye Abone Sayısı

Disney+ Türkiye’nin Abone Sayısı Ortaya Çıktı: Netflix’i Tedirgin Edecek Rakamlar

2022 Saturn Ödülleri Adayları Belli Oldu

The Batman’den Loki’ye, Spider-Man’den Better Call Saul’a… 2022 Saturn Ödülleri’nin Adayları Belli Oldu