in ,

Eva Green’den Johnny Depp’e Destek: “Davadan Yüz Akıyla Çıkacağından Eminim”

Eva Green, devam eden dava konusunda Johnny Depp’e desteklerini iletti. Ünlü aktris, Depp’in süreçten adını temizleyerek çıkacağından emin.

Eva Green, Johnny Depp destek
- Reklam -
- Reklam -

Eva Green, Johnny Depp’i destekleyen bir paylaşım yaptı. Devam eden Amber Heard davasına kayıtsız kalmayan Green, Depp’in nihayetinde adını temizleyeceğinden emin.

Casino Royale, Penny Dreadful, Sin City ve The Dreamers ile tanınan Fransız oyuncu Eva Green; Johnny Depp’e desteklerini sundu.

Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı iftira davası tüm hızıyla sürerken Green, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı gönderide Depp’in yasal süreci kazanarak tamamlayacağını aktardı.

- Reklam -

Eva Green ve Johnny Depp ikilisi, Tim Burton’ın 2012 yapımı Dark Shadows (Karanlık Gölgeler) filminde birlikte rol almışlardı.

Eva Green, Eski Sevgilisi Johnny Depp’i Destekledi

41 yaşındaki yıldız oyuncu, Depp ile beraber bulunduğu bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak şunları kaydetti:

Johnny’nin iyi ismi ve harika kalbi tüm dünyaca anlaşılacak. Hayat onun ve ailesi için hiç olmadığı kadar güzel olacak. Bundan hiç şüphem yok.”

Eva Green, Johnny Depp destek dava

Green’in paylaşımı kısa zamanda 200 binden fazla beğeni aldı. Depp’i destekleyen hayranlar, paylaşımın altında adalet çağrısında bulundu.

Hayranlardan birisi, “Hak ettiği adaleti bulacak, bunu biliyoruz,” derken bir başkası, “Johnny’ye verdiğin destek için teşekkürler,” şeklinde yorumda bulundu.

Depp ve Heard, Dark Shadows’tan sonra bir dönem birliktelik de yaşamışlardı.

- Reklam -

Diğer taraftan davada Depp’in eski sevgililerinden Ellen Barkin’in 2019 tarihli ifadesi de dinlendi. Barkin, ifadesinde Depp’in sık sık sarhoş olduğunu ve bir defasında kendisine şarap şişesi fırlattığını söylüyor.

Barkin ifadesinde Depp’i kontrolcü birisi ve kıskanç sözleriyle tanımlıyor. Depp ise 2020’de The Sun’a açtığı davada öfke problemi olduğu iddiasını reddetmişti.

Neler Olmuştu?

Mevcut dava ise Depp’in eski eşi Heard’ün kendisine iftira attığı iddiasıyla açıldı. Heard, 2018’de yazdığı bir makalede istismara maruz kaldığını ifade ederek Depp’i işaret etmişti.

Depp’in 50 milyon dolarlık tazminat davası sürüyor.

Johnny Depp tüm bu süreçlerde Karayip Korsanları ve Fantastik Canavarlar yapımlarının kadrolarından ayrılmak zorunda kalmıştı. Öte yandan Amber Heard de Aquaman 2 filmindeki ekran süresinin ciddi oranda kısaltıldığını iddia etmişti.

Siz bu desteği nasıl yorumluyorsunuz? Davanın gidişatına dair görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Death Stranding Director's Cut ücretsiz oldu

Norman Reedus Açıkladı: Death Stranding 2 Geliyor

Heartstopper 2 sezon 3 sezon onay

Netflix Dizisi Heartstopper İki Devam Sezonu için Onay Aldı