in

Jared Leto Çöldeki Meditasyonundan Çıktı: “Corona Virüsü’nden Haberim Yoktu”

Jared Leto, çölün ortasındaki 12 günlük meditasyon kampından çıktı. İlk açıklaması, “Corona Virüsü salgınının geldiği noktadan haberim yoktu,” oldu.

Jared Leto Corona Virüsü
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör Jared Leto, çölde gerçekleştirdiği 12 günlük meditasyon sürecinden yeni çıktığını ve Corona Virüsü salgınının geldiği boyuttan şimdi haberi olduğunu söyledi.

2013 tarihli Dallas Buyers Club filmindeki Rayon rolüyle hem En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını hem de Altın Küre’yi kucaklayan ünlü aktör, 12 gün boyunca kendisini çölde izole ettiğini ve tüm dünyayı etkisi altına almış olan Koronavirüs salgınından yeni haberi olduğunu paylaştı.

Sinema dünyasının popüler oyuncularından Jared Leto, dün paylaştığı Instagram gönderisinde 12 gün önce tamamen izole bir şekilde çölün ortasında bir tesiste meditasyona başladığını; son gelişmelerden ise yeni haberi olduğunu belirtti.

- Reklam -

Jared Leto Corona Virüsü

48 yaşındaki oyuncu paylaştığı Instagram gönderisinde şunları ifade etti:

Jared Leto: “Çölün Ortasında Sessizlik Meditasyonundaydım”

Vay canına! 12 gün önce çöde sessiz bir meditasyona başladım. Dış dünyadan tamamen izole olduk. Telefon yok, herhangi bir iletişim aracı vs. yok. Tesisin dışında neler olduğuna dair hiçbir fikrimiz yoktu. Dün, çok farklı bir dünyaya doğru yola çıktık. Her şeyin sonsuza dek değiştiği bir dünya.

Tek kelimeyle insanın aklını başından alıyor. Dünyanın dört bir yanından arkadaşlarım ve ailemden mesajlar geliyor, olan biteni takip ediyorum. Umarım hepiniz iyi olursunuz. Herkese pozitif enerji gönderiyorum. Evde ve güvende kalın!”
Ünlü oyuncuyu Requiem for a Dream, Suicide Squad ve Blade Runner 2049 gibi filmlerden de hatırlıyoruz.

Aralık 2019’da Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü salgını etkisini sürdürüyor. Dünya genelinde 200 binden fazla insanı enfekte eden ve 8 binden fazla insanın ölümüne neden olan Covid-19 virüsü, hızını azaltmış değil.

- Reklam -

Jared Leto Koronavirüs

Dünya genelinde neredeyse bütün büyük organizasyonların, fuarların, etkinliklerin iptal edildiği ve ertelendiği bu süreç; ülkemizde de ne yazık ki kendisini gösteriyor. Türkiye de ilk Corona Virüsü vakasını geçen günlerde açıkladı. Dün itibarıyla ülkemizde 98 enfekte hasta ve 1 can kaybı var. Vakaların gün geçtikçe artması bekleniyor.

Yaşanan son gelişmeler ışığında olaylara sizin yorumunuz neler? Böyle bir izolasyona en çok ihtiyacımız olan günlerde, Jared Leto’nun “aramıza” dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Asterix Çizgi Romanı Corona Virüsü’nü Konuk Etmiş

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Duygu_Korkmaz Duygu_Korkmaz dedi ki:

    geri dön bence dostum, corona gidene kadar da çıkma. şahsen ben öyle yapardım :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlıktaki Kadınlar: Dokuz Kadın Yazardan Dokuz Tekinsiz Öykü

Karanlıktaki Kadınlar: Dokuz Kadından Dokuz Tekinsiz Öykü

George R.R. Martin Koronavirüs

George R.R. Martin, Koronavirüs Sebebiyle Evden Çıkmadan Kış Rüzgârları’nı Yazıyor