in

Joaquin Phoenix’li Joker Filminden Göz Alıcı Fotoğraflar Geldi

Çizgi romanlara bağlı kalmayacağının açıklanması üzerine iyice merak edilen Joaquin Phoenix’li Joker filminden yeni görseller yayınlandı!

Joker
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların büyük bir merakla beklediği Joker filminden yeni görseller yayınlandı. Joker rolünde Joaquin Phoenix’i göreceğimiz yapım ağzımıza birer parmak bal çalmaya devam ediyor.

İlk fragmanıyla farklı bir filmle karşı karşıya olacağımızı belli eden Joker, yönetmen Todd Phillips tercihleri nedeniyle de hayli konuşuluyordu.

Batman filmlerinden çok daha derin bir Joker görecektik. Joker gibi bir karakterin nasıl doğabileceğine dair bir film. Ayrıca Phillips yeni filmin çizgi romanlara bağlı kalmayacağını da vurgulamıştı.

- Reklam -

DC’de bu zamana kadar rastladığımız çizgi romanlardan bağımsız bir hikâyenin hazırlanması ortaya nasıl bir iş çıkacağı konusunda soru işaretlerini de getiriyordu.

Filmin galasının Toronto International Film Festival’da yapılacağının açıklanması üzerine yapımdan yeni kareler de yayınlandı.

Bakalım bu görseller sizin soru işaretlerinize yanıt olabilecek mi?

Joker Yeni Gorsel 1

Joker Yeni Gorsel 3

Joker Yeni Gorsel 2

- Reklam -

Joaquin Phoenix’e eşlik edecek oyuncular ise şöyle: Zazie Beetz, Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron, Brett Cullen, Douglas Hodge, Gary Gulman ve Brian Tyree Henry.

Bir DC Sinematik Evreni filmi olarak anmanın mümkün olmadığı yeni yapımda, bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck’i izleyeceğiz. Fleck’in akıl sağlığını kaybetme macerasına ve sonrasında Joker’e dönüşme sürecine yakından konuk olacağımız filmin, her açıdan şimdiye kadar alıştıklarımızdan başka bir yapım olacağı belli.

Yönetmen Todd Phillips filmin senaryo koltuğunu Scott Silver ile birlikte paylaşıyor.

Joker 4 Ekim 2019′da vizyona girecek.

Joker’le birlikte ufukta görünmeye başlayan başka DC filmleri de var. Birds of Prey 7 Şubat 2020’de, Wonder Woman 1984 5 Haziran 2020’de, The Batman 25 Haziran 2021’de, The Suicide Squad 6 Ağustos 2021’de ve Aquaman 2 Aralık 2022’de vizyona girecek.

Bakalım bizleri nasıl bir yapım bekliyor? Sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: ComicBook

Heath Ledger, Nolan’la Tanışana Kadar Süper Kahraman Filmlerinden Nefret Ediyormuş!

* Korkunun Usta İsmi John Carpenter İmzalı “Joker” Çizgi Romanı Geliyor

Çizgi Romanlar Bir Ülkenin Kaderini Etkileyebilir mi?

Çizgi Romanlarda Bahsi Geçen Seri Katiller

Öldüren Şaka İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sheril Sheril dedi ki:

    Super super… Efsane oyuncu, gram suphem yok. Catlayacagim bu film cikana kadar

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Booker Prize

2019 Booker Prize Adayları Arasında Elif Şafak da Var

Kill Bill

Quentin Tarantino, Kill Bill 3 Hakkında Uma Thurman’la Konuşmuş!