in

Keanu Reeves, “John Wick 4” için Beklentileri Yükseltti: “Şimdiye Dek Yaptığım En Zor Film”

Keanu Reeves, “John Wick 4” için beklentileri yükselten açıklamalarda bulundu. Kanadalı aktör, yeni filmin aksiyon açısından kendisini en zorlayan yapım olduğunu açıkladı.

Keanu Reeves John Wick 4 Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, yaklaşan John Wick 4 filmi hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, Wick’in yeni macerasının bugüne kadar yaptığı en zor filmi olduğunu kaydetti.

Chad Sthelski’nin yönetmenliğini üstlendiği aksiyon, suç ve gerilim filmi John Wick gelecek yıl vizyona girecek. Yapımdan fragmanlar ve tanıtımlar düşmeye başlamışken, serinin başrolü Keanu Reeves de izleyicileri filme ısıtacak açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Lionsgate imzalı aksiyon serisinin dördüncü bölümü, 2023’te beyaz perdede olacak. Reeves hafta sonu Brezilya’daki CCXP etkinliğinde yer alarak yer yapıma dair açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Keanu Reeves, CCXP 2022’deki bir panel sonrasında yaptığı açıklamalarda şöyle konuştu:

“John Wick 4 şimdiye kadar yaptığım en zor film. Aksiyon açısından bugüne dek yaptıklarımın en zoru. Ama onu iyi yapan da tam olarak bu.”

Keanu Reeves, “John Wick 4” Filmine Dair Detaylar Verdi

Reeves, panel sırasında yaptığı konuşmada ise, Wick’in peşinde pek çok kişinin olduğunu ve eğlence dolu pek çok türde sahne bulunduğunu da kaydetmişti. The Matrix serisinin yıldızı, Paris’teki tarihi anıt Zafer Takı’nda (Arc de Triomphe) çekilen sahnenin “trafikte geçen bir kavga sahnesi” olduğunun ipuçlarını verdi.

Keanu Reeves John Wick 4 Filmi

John Wick’in peşine düşen kişilerin “kum taneleri kadar sınırsız” olduğunu belirten Reeves, aynı zamanda “John Wick filmlerinin de zaten bu tip sahneler için icat edildiğini” hatırlattı.

- Reklam -

Serinin yeni filminde Reeves’e Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama ve Ian McShane gibi isimler eşlik ediyor.

Yapımın senaryosunda Shay Hatten (Army of the Dead) ve Michael Finch (Predators) imzaları bulunuyor. Derek Kolstad da karakterlerin yaratıcısı olarak ekipteki yerini alıyor.

John Wick 4 filmi vizyon tarihi

John Wick 4 filmi Türkiye’de 24 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek. Öte yandan John Wick hayranları, başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı ve Reeves’in de konuk olduğu Ballerina filmi için de bekleyişe geçmiş durumda. Aynı evrende geçen The Continental adlı dizi için de hazırlıklar sürüyor.

Siz bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni yapıma dair teorileriniz var mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ben Affleck Netflix Filmleri

Ben Affleck, Netflix’in Seri Üretim Film Anlayışını Eleştirdi: “50 Harika Filmi Nasıl Yapabileceklerini Sorgulamalılar”

Karıncaların Süt Üretebildiği Öğrenildi

Karıncaların Yavruları ve Yaşlıları için “Süt” Ürettiği İlk Defa Gözlemlendi