in ,

Man of Steel 2 Filmi, Superman: Red Son’ı İşleyebilir

Man of Steel 2 filmi yolda olabilir. Zack Snyder’ın Çelik Adam’ında, devam hikâyesi olarak Superman: Red Son çizgi romanının işleneceği öne sürüldü.

Man of Steel 2 filmi superman red son
- Reklam -
- Reklam -

Man of Steel 2 filmi için hazırlıkların başladığı iddia edildi. Yapım, Superman: Red Son adlı çizgi romanı konu alabilir. Diğer alternatif ise All-Star Superman.

Man of Steel ilk filmiyle DC Sinematik Evreni içinde oldukça önemli bir yere sahipti. Zack Snyder’ın sekiz yıl önce çıkardığı film izleyiciler tarafından farklı şekillerde yorumlanmıştı. Geekosity’nin yaptığı habere göre ise Man of Steel 2 filmi ise ön hazırlık aşamasında. Henry Cavill’ı en azından bir kez daha Superman rolünde görecek olmamız bu iddiaları güçlendiriyor. Warner Bros. için hazırlanan filmin senaryosu ise oldukça sevilen All-Star Superman ve Superman: Red Son çizgi romanlarını temel alabilir.

İddia edilen senaryonun yazarı David S. Goyer ise verdiği röportajda iddiaları reddetmedi. Fakat şu bir şey söylemek için erken olduğunu ve DCEU dahilinde herhangi bir açıklama yapamayacağını sözlerine ekledi. Snyder’ın, Justice League sonrası Warner Bros. ile yola devam etmesi olasılık dışında gibi gözükse de söylentilere göre 2013 yılında bıraktığı hikâyeyi devam ettirmek istiyor.

- Reklam -

Man of Steel 2 Filmine Konu Olması Eser, Alternatif Superman Hikâyelerini İşliyor

Red Son Superman’in Amerika yerine Sovyetler Birliği topraklarına düşmesiyle birlikte farklı bir ulusun sembolü olmasını anlatan bir eser olarak karşımıza çıkmıştı. Grant Morrison tarafından yazılan All-Star ise sarı güneş ışığına maruz kalan Superman’in muhteşem hikâyesini anlatmıştı. İki çizgi roman serisi de Superman hikâyeleri arasında okurlar tarafından en çok beğenilen eserler. Dolayısıyla potansiyel bir adaptasyon açısından oldukça zengin bir materyale sahip olduklarını söylemekte fayda var. Fakat sözü edilen senaryo Red Son üzerinden ilerliyorsa Warner Bros.’un neden yeni bir “Superman ölüyor” temasını kullandığını anlamak güç. Özellikle Batman v Superman ve Justice League senaryosunda bu konunun fazlaca işlenmesinden sonra izleyiciler farklı bir Superman’in ölümü hikâyesini izleyeceğini düşünmek zor.

Man of Steel 2 filmi superman red son

- Reklam -

Dahası All-Star ve Red Son animasyon serileri olarak da karşımıza çıkmıştı. Hatta Man of Steel filminde All-Star animasyonundan birkaç diyalog bile görmüştük. Fakat bu anlatımların Man of Steel 2 filminde senaryoya nasıl aktarılacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden beklenilenin tam aksine, izleyiciyi şaşırtacak oldukça derinlikli hazırlanmış bir Superman hikâyesi de izlememiz mümkün görünüyor.

Siz olası Man of Steel 2 hikâyesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: We Got This Covered

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hannibal - Nic Fields

Tarihin En Önemli Komutanlarından Hannibal’ı Anlatan Eser, Osprey Resimli Tarih Dizisi Kapsamında Raflarda

American Horror Story 10. Sezon Fragmanı: Double Feature

American Horror Story 10. Sezon’dan İlk Tanıtım Fragmanı: Double Feature Geliyor