in

Marvel’ın Brad Pitt Planı Heyecan Uyandırıyor

Marvel Sinematik Evreni’nin sıradaki fazlarında seyirci karşısına çıkması beklenen kötü karakter için, Marvel’ın planı netleşiyor. İlk aday ise Brad Pitt oldu.

Brad Pitt
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Stüdyoları, nihayete eren Avengers: Endgame sonrası yeni film çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dördüncü Faz için planlar yapılırken Marvel Sinematik Evreni’nin genişlemesi için daima ileri dönük adımlar atılmaya çalışılıyor. Bir yandan da kötü adam rolünün altından başarıyla kalkabilecek isimler aranıyor. Marvel’ın bu konudaki planlarından birisi ise Brad Pitt ile ilgili.

Sonsuzluk Savaşı’nda Thanos’u canlandıran aktör Josh Brolin’den sonra, Marvel Stüdyoları güçlü bir kötü adam için iyi bir oyuncu bulmak istiyor. Marvel’ın bu konudaki en büyük adayı ise hayranları heyecanlandırmaya yetecek bir isim: Brad Pitt.

Brad Pitt, Marvel Sinematik Evrenine Dahil Olmak Üzere

Brad Pitt’in oynaması muhtemelen üç rol var. Bunlardan birisi Doctor Doom. Ki bu karakterin yeni filmlerde karşımıza çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer ikisi ise Annihilus ve Kang the Conqueror.

- Reklam -

Konu hakkındaki iddialar henüz sadece sızıntı seviyesinde. Brad Pitt daha önce başka bir çizgi roman uyarlaması olan Deadpool’un ikinci filminde, çok kısa bir rolde karşımıza çıkmıştı.

55 yaşındaki Amerikalı oyuncu 12 Monkeys, Fight Club, Snatch, Troy gibi kült filmlerle hafızalara kazınmıştı.

- Reklam -

Bununla birlikte son yıllarda yapımcılığını üstlendiği World War Z, Okja, Fury, Ad Astra, The King ile de dikkat çekiyor.

Habere kaynak olan We Got This Covered adlı internet sitesi, pek çok doğru bilgiyi birçok büyük yayın mecrasından önce vermeyi başarmış bir portal. Ancak elbette zaman zaman yanıldıkları da oluyor.

Marvel’ın Brad Pitt hakkındaki olası planlarının detaylarının, çok yakında gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Kuşkusuz her rolün altından rahatlıkla kalkabilecek yetenekte bir aktör Brad Pitt.
    Ancak şahsen onun bir kötü adamı canlandırmasını istemiyorum :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Birleşik Krallık

Birleşik Krallık, Ay’a Keşif Robotu Gönderiyor

Murişa

Feri Lainscek’in Murişa Romanı Raflarda