in

Paul Thomas Anderson Yeni Filmi ile Geliyor: Bradley Cooper da Kadroda Olabilir

Paul Thomas Anderson yeni filmi için başrolde Bradley Cooper’ı düşünüyor. Yapımın çekimleri önümüzdeki sonbahar başlayacak.

Paul Thomas Anderson Yeni Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı usta yönetmen Paul Thomas Anderson, 70’li yıllarda geçecek drama türündeki yeni sinema filmi için Bradley Cooper ile görüşme halinde.

1970’li yılların San Fernando Vadisi’nde geçecek ve henüz adı açıklanmayan drama filminin başrolü için Oscar adayı oyuncu Bradley Cooper düşünülüyor.

There Will Be Blood, Boogie Nights, Inherent Vice, Punch-Drunk Love ve Magnolia gibi filmlerin altında imzası bulunan usta yönetmen Paul Thomas Anderson, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Son olarak izleyicinin karşısına 2017 yılında vizyona giren Phantom Thread filmi ile çıkan Anderson, yeni filminin ön hazırlığını tamamladı. Normal şartlar altında 2020’nin ilk aylarında işleri yoluna koymaya hedefleyen Anderson, Koronavirüs nedeniyle planında gecikmeler yaşadı.

- Reklam -

Nihayetinde salgın bazı ülkelerde kontrol altına alındı, birçok yapımın prodüksiyon süreci de kaldığı yerden devam etti. Anderson da isimsiz filmi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Silver Linings Playbook, American Hustle, American Sniper, A Star Is Born ve The Mule filmleri ile tanınan Bradley Cooper da yeni Paul Thomas Anderson filminin yıldızı olabilir. Cooper’ı bu yıl Guillermo del Toro’nun Nightmare Alley filmi ile sinemalarda izleme fırsatı bulabiliriz. Elbette Koronavirüs nedeniyle bu yapımın da ertelenme ihtimali bulunuyor.

Yeni Paul Thomas Anderson Filmi Çekimleri 2020 Sonbahar Mevsiminde Başlayabilir

Gelen son bilgilere göre Paul Thomas Anderson’ın yeni filminin prodüksiyonu önümüzdeki sonbahar mevsiminde başlayabilir. Filmin hakları ise Metro-Goldwyn-Mayer tarafından alındı.

- Reklam -
Bradley Cooper Yeni Filmi
Bradley Cooper

Yapımın konusuna ve diğer detaylarına dair pek fazla bilgimiz yok. Anderson’ın Boogie Nights ve Magnolia filmlerinden hatırladığımız San Fernando Vadisi’nde geçecek olan eser, 1970’li yılları işleyecek. Yetenekli bir oyuncu olan lise öğrencisine odaklanacak film, pek çok başka karakterin hikâyesini de öne çıkartacak.

Paul Thomas Anderson’ın senaryosunu da kendisinin yazdığı film hakkında şimdilik bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Yönetmenin yeni yapımının vizyon tarihi, detaylı konusu ve oyuncu tercihleri netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Peki sizin favori Paul Thomas Anderson filminiz hangisi? Bradley Cooper’ı böyle bir projede izlemek ister misiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Exorcist Filmi Hakkında 20 Şaşırtıcı Gerçek

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Mısır Mumyaları Küçük

Antik Mısır Mumyaları İçinde Beklenmedik Bulgulara Rastlandı

Mulan Disney+

Mulan Filminin Kaderi Belli Oldu: Disney+’a Geliyor!